Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl poz öyle? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’daki haline kendisi de kahkahayı bastı!

O nasıl poz öyle? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’daki haline kendisi de kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisine Şahika karakteri, geçtiğimiz sezon dahil olmuştu. Nesrin Cavadzade, Şahika karakterini o kadar güzel oynuyor ki bu kadar kötülük yapmasına rağmen izleyici Şahika’nın diziden gitmesini istemiyor!

Entrikalarıyla izleyenleri her hafta şaşırtan bir karakter Şahika. Ender’in bile pabucunu dama atıyor çoğu kez. Şahika’nın yaptıklarının haddi hesabı yok ama yine de işin içinden her seferinde sıyrılmasını da biliyor.

Ender ile oyun yapıp Hasan Ali Bey’in nikahlı eşi olmayı da başardı! Kendisine ‘Başkan Hanım’ dedirten Şahika, aynı zamanda da her seferinde kedi gibi 9 canlı olduğunu gösteriyor ve ölmüyor!

Zaten Şahika’nın ölmesini de kimse istemiyor! 101. bölümde Mahmut’un öldürmeye çalıştığı Şahika’nın kurtulacağı da malum.

Bu arada 100. bölümde izleyenleri çok güldüren bir sahne vardı. Dizinin takipçileri, bu sahnede kahkahalar attıklarını sosyal medyadan da yorumlamışlardı.

Eve gelen gazetecilere poz veren Şahika, Hasan Ali’yi öyle hallere soktu ki izleyicilerin gülmekten gözünden yaş geldi! Nesrin Cavadzade, oyunculuğuyla Şahika’ya öyle hareketler yaptırdı ki kendisi bile sonradan duruma çok güldü!

O nasıl poz öyle? Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'daki haline kendisi de kahkahayı bastı! 7

Cavadzade, sandalyede oturan ve Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali ile Şahika’nın poz verme sahnesinde adeta döktürdü!

Bu sahnelerden bir kareyi instagram sayfasından paylaşan oyuncu, kahkaha emojileri ile yayınladı. Anlaşılan sonradan kendisi de ekran başında diziyi izlerken bu anlara çok gülmüş…

İşte dizideki çok konuşulan o sahne: