Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Kuru ile Zümre Meğreli çok güzel bir dizi çifti oldu, Gönül Dağı hikayesinde yeni bir aşk doğuyor!

Serkan Kuru ile Zümre Meğreli çok güzel bir dizi çifti oldu, Gönül Dağı hikayesinde yeni bir aşk doğuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Zümre Meğreli, Elif karakterini canlandırdığı Gönül Dağı projesi ile öne çıkan bir oyuncu oldu…İlk dizisinde önemli bir adım atan ve kendi hayran kitlesini oluşturmayan başlayan oyuncu hem düzgün fiziği hem de yetenekleri ile dikkat çekti.

Kendisine verilen ve bu sezonun en başarılı ikinci dizisi olan Gönül Dağı dizi fırsatını iyi kullanan oyuncu, az sahnesi bulunsa da hikayede öne çıkmayı başardı. Geçen sezon Utku Ateş ile partner olan Zümre Meğreli, bu sefer ise Serkan Kuru ile partnerlik süreci yaşıyor.

Serkan Kuru, Doktor Kenan karakteri ile hikayeye katıldı. Zümre Meğreli, önce babası tarafından terk edildi, sonra aşkı Serdar tarafından yalnız bırakıldı… Ardından ise yıllar sonra geri dönen ve yaşaması için böbreğinden birisini babasına veren Elif, ikinci kez terk edildi.

Serkan Kuru ile Zümre Meğreli çok güzel bir dizi çifti oldu, Gönül Dağı hikayesinde yeni bir aşk doğuyor! 8

Gönül Dağı dizisinin hüzünlü karakteri Elif’e ne olacağı, isyanının nasıl sonuçlanacağı ve hikayedeki konumunun nasıl gerçekleşeceği çok merak ediliyor. Elif’in yaşadığı sadece bir kalp ağrısı değil, ihanetten sonra ayakta kalmak ve güvenmek gibi sorunları da oluşuyor…

Bu büyük bedeli ödemek durumunda olan Elif’in önündeki en büyük ışık olarak gözüken ise Doktor Kenan’dan başkası değil. Kenan’ın yakınlaşma çabasına Elif’in vereceği yanıt beklenirken, Zümre Meğreli ile Serkan Kuru da çok iyi bir dizi çifti olma yolunda ilerliyor.

Serkan Kuru ile Zümre Meğreli çok güzel bir dizi çifti oldu, Gönül Dağı hikayesinde yeni bir aşk doğuyor! 9

Elif’in gönlünü kazanmak için Kenan’ın yapması gerekenleri de Zümre Meğreli şu sözlerle anlattı:

“Elif’in gönül işlerinde de yüzü hiç gülmedi. Hep bir kalp kırıklığı kaldı elinde. Elif’in gizli gücü o süreçte de ortadaydı. Onu büyüten ninesinin sözüne tutundu: ‘Her zaman gidilecek bir yol vardır sen yeter ki yürümekten vazgeçme.’

Belki en zoru bu defa yeniden inanmak, güvenmek olacak ama kim bilir Kenan yeterince sabırlı olursa kazanırsa hem kalbini, hem güvenini bu defa yalnız kalmaz yürüdüğü yolda.”

Şayet dizinin senaristleri Kenan ile Elif’i bir araya getirir ise dizi hayranları bu duruma çok sevinecek. Elif’in kötü kaderini yenmesini arzu eden izleyiciler, bu sefer Kenan konusunda şansının yanında olmasını istiyor.