Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aylarca sakladılar ve sonunda aşklarını bir fotoyla itiraf ettiler!

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aylarca sakladılar ve sonunda aşklarını bir fotoyla itiraf ettiler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yazlık dizi olarak başlayan ve sezonda da bir süre devam eden Ada Masalı dizisi, romantik komedi türündeki yapım olarak izleyicide hoş bir seda bıraktı. Ancak arkasında bir de aşık çift bırakarak veda etti! Dizinin başrol oyuncuları, aylarca aşklarını sakladılar ancak dizinin finali ile birlikte ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya başladılar.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Ada Masalı dizisinde birbirlerine çok yakıştırılıyorlardı. Söylentilere göre iki ünlü genç oyuncu, dizinin yayınlanmaya başladığı dönemde aşk yaşamaya başladılar ancak sosyal medyadaki paylaşımlarında birliktelikleriyle ilgili açık vermediler.

İzmir’in Seferihisar ve Sığacık bölgelerinde yapılan çekimlerde, İstanbul’da magazin dünyasından uzak aşklarını yaşadı iki ünlü isim. Dizi, Aralık ayının ortasında 25. bölümüyle final yaptı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, birlikte olduklarını ortaya koyan bir fotoğraf vermediler.

Sadece sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara beğenileri görülürken, zaman zaman da ada masalı setinden pozlar geldi. Fakat ikilinin yaptıkları son paylaşım, aşklarını da cümle aleme ilan ettikleri anlamını taşıyor adeta!

Önce Alp Navruz, instagram hesabının story bölümünden araba içinde birlikte çekildikleri pozlarını paylaştı. Ayça Ayşin Turan’ın, koluna sımsıkı sarıldığı Alp Navruz ile bu pozları, ikilinin hala birlikte olduklarını da ortaya koydu.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aylarca sakladılar ve sonunda aşklarını bir fotoyla itiraf ettiler! 8

Daha önce aralarında bir aşk olup olmadığı ile ilgili soruya Alp Navruz, “‘Çok güzel bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığı farklı bir boyuta taşıdık” yorumunu yapmış ve bir anlamda aşkı kabul etmişti ama birlikte hiç fotoğraf vermemişti ikili. Ayrıca dizinin finalinden sonra aşklarının devam edip etmediği de bilinmiyordu.

Kısa bir süre önce çiftin kar tatili yaptıkları öğrenilirken, Ayça Ayşin Turan da Alp Navruz ile pozunu instagram sayfasından paylaşarak artık aşklarını gizlemediklerini ortaya koymuş oldu…

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, aylarca sakladılar ve sonunda aşklarını bir fotoyla itiraf ettiler! 9