Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya’dan iltifatları patlatan pozlar!

Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya’dan iltifatları patlatan pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram’da yaptıkları paylaşımlarla gündemden düşmeyen 3 güzel oyuncu, yine hayranlarına güzelliklerini sergiledikleri pozlarla gündem oldu… Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakterine hayat veren Sevda Erginci’nin doğal haline beğeniler yağdı. Burcu Özberk, siyahlar içinde sempatiklik sergilerken, Serenay Sarıkaya ise plaj pozuyla iltifatlar aldı.

Sevda Erginci’nin ev haline hayranlarından 170 binin üzerinde beğeni yapıldı. “Cennetten bir esinti adlı tablo” yorumunda bulunan takipçiler, bu pozu çok beğendiklerini ifade ettiler. Birçok hayranı tatlılık ve sempatiklik saçtığını belirten ifadelerle oyuncuya övgü dolu yorumlar bıraktı.

Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya'dan iltifatları patlatan pozlar! 10

Benzer mesajlar Burcu Özberk’in siyahlar içindeki pozuna da geldi. 450 binden fazla beğeni toplayan oyuncunun siyahlar içindeki pozları büyük sempati topladı.

Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya'dan iltifatları patlatan pozlar! 11

Tişörtünün aynadan yansıyan arkasındaki tasarım da dikkatleri çekti. “Sanat eseri gibi” diye yorum bırakan takipçileri, oyuncunun bu tarzını da çok beğendiklerini ifade ettiler.

Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya'dan iltifatları patlatan pozlar! 12

Son dönemin gündemden düşmeyen isimlerinden Serenay Sarıkaya da yine instagram hesabından güzelliğini sergiledi. Plajda mayolu pozuyla yandan pozunu yayınlayan oyuncu, “Acılara yürüyorum, korkmuyorum” mesajını da yayınladı.

Ezgi Mola ve Hatice Aslan’ın da emojilerle beğenilerini sergilediği paylaşıma 430 binden fazla beğeni yapıldı. Sibel Can’ın ateş emojisi paylaştığı, Gonca Vuslateri’nin “Ohh” diye yorum bıraktığı paylaşıma takipçilerden de “Bu nasıl fiziktir, bizi bitirdin” diye mesajlar geldi.

Sevda Erginci, Burcu Özberk ve Serenay Sarıkaya'dan iltifatları patlatan pozlar! 13