Ana sayfa Dizi Haberleri Kül Masalı dizisi Gökhan Alkan ve Sevda Erginci için büyük hayal kırıklığı oldu!

Kül Masalı dizisi Gökhan Alkan ve Sevda Erginci için büyük hayal kırıklığı oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanan Kül Masalı isimli dizi projesi, beklentilerin çok altında reytingler elde etti.

Son dönemde hem Gökhan Alkan hem de Sevda Erginci açısında şanssızlıklar da artıyor… Kalp Yarası isimli dizi ile 32 bölüm ekranda kalma başarısı yakalayan Gökhan Alkan, ardından hem Kraliçe hem de Kül Masalı dizilerinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşadı.

2012 yılından bu yana ekranda olan oyuncu, Kocamın Ailesi dizisindeki Tarık karakteri ile büyük dikkat çekmişti. Kalp Atışı dizi projesi ise Gökhan Alkan’ı birçok izleyicinin aklına ve kalbine yazdığı dizi olarak biliniyor.

Sevda Erginci açısından da benzer süreçler yaşanıyor. Partneri gibi 2012 yılından bu yana setlerde yer alan Erginci, Karagül isimli dizideki Ayşe karakteri ile unutulmaz bir iz bıraktı.

Hayat Bazen Tatlıdır, Uyanış Büyük Selçuklu ve özellikle de Yasak Elma dizileri ünlü oyuncunun akıllarda kalan performanslarına sahne oldu.

Önceki sezonlarda Sevgili Geçmiş, Elkızı ve Sene Kalbime Sakladım gibi dizilerin kısa süreli olması da oyuncu adına şanssız projelerdi.

Hem Gökhan Alkan hem de Sevda Erginci açısından çok da iyi bir uyum sağlamalarına rağmen, Kül Masalı dizisi düşük reytingleri nedeniyle 10. bölümde final yaparak bir hayal kırıklığı olarak kariyerlerine yansımış oldu.