Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisi yeniden çekiliyor ama durum başka!

İyi Günde Kötü Günde dizisi yeniden çekiliyor ama durum başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi İyi Günde Kötü Günde, beklenen reytingi alamayınca final yapmıştı. Tanıtımlarıyla dikkat çeken bir diziydi ve bir aşk üçgenindeki komik olayları anlatıyordu. Aynı zamanda hüzünlü bir geçmişin izlerini de taşıyan diziye kanal çok fazla şans tanımadı ve iziyi 6 bölüm sonra reytingi düşük olduğu için yayından kaldırdı.

Bu kadar kısa sürede ekranda kaldırılması izleyenlerin olduğu kadar oyuncuların da sitemlerine neden oldu. Onca emek, çaba, iddia, kısa süre içinde boşa gitti! Dizide başrolde yer alan Elçin Sangu da kanalın bu tutumunu eleştirmişti.

Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in de yer aldığı dizinin final yapmasından sonra özellikle Elçin Sangu’nun y ekrana dönmesi için bekleyen hayranlarından da eleştiriler aldı bu karar.

Türkiye’de kıymeti bilinemese de İyi Günde Kötü Günde dizisinin hikayesi Araplar’ın ilgisini çekti. Yaşanan ilginç bir gelişme ise yeni ortaya çıktı.

Türk televizyonlarında 6 bölümde final yapan dizinin şimdi Arap versiyonu çekiliyor! 4 ay sonra diziyle ilgili gelen bu haber şaşırttı! tv100’de verilen bilgiye göre İyi Günde Kötü Günde dizisinin Arap versiyonu çekilmeye başlandı.

İyi Günde Kötü Günde dizisi yeniden çekiliyor ama durum başka! 7

Dizinin Türk versiyonunun da yapımcısı olan O3 Medya tarafından bugün (18 Şubat Perşembe) Arap oyuncularla yeni versiyon çekilmekte. MBC kanalında yayınlanacağı da verilen bilgiler arasında. Dizinin yönetmenliğini ise Fikret Kadıoğlu üstleniyor.