Ana sayfa Dizi Haberleri Seversin, Senden Daha Güzel ve Gizli Saklı dizileri sosyal medyada patlama yaptı!

Seversin, Senden Daha Güzel ve Gizli Saklı dizileri sosyal medyada patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin ilgi çeken dizilerinden olan Seversin, Senden Daha Güzel ve Gizli Saklı’nın ortak bir derdi var. Eğlenceli hikayelerle yaz döneminin etkileyici projeleri arasında yer alan bu 3 dizi de reytinglerine bakıldığı zaman beklenildiğinden daha düşük oranlar elde ediyor.

Kanal D ekranında yayınlanan Seversin ile Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı dizileri çarşamba akşamları ekrana geliyor ve her iki dizide ilgi çekici bir hikayeye sahip. Birbirlerine rakip olan bu iki dizinin ortak sorunu ise reytinglerinin beklenildiği kadar iyi olmaması.

İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisi birbirlerine çok iyi uyum sağladı ve Seversin dizisi de bu sayede sosyal medyada çok dikkat çekti. Benzer bir durumda bulunan Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi de Gizli Saklı dizisinin başrolü olarak çok beğenildi.

Her iki dizinin de başrol çiftinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumları sosyal medyada öne çıkmalarını sağlıyor. Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan Senden Daha Güzel dizisi de ilgi çeken bir proje ve Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisi de çok beğenildi. Bu üç dizinin ortak yönü ise reytinglerin tatmin etmemesine rağmen sosyal medyada çok etkili olmaları.

Dünyanın birçok ülkesinde diziler yayınlanıyor ve sosyal medya yansıması da ölçümlenebiliyor. Bu ölçümleri yapan The WIT’in haziran ayı araştırmasında 3 Türk dizisi de çok iyi sonuçlar elde ederek dikkatleri çekti.

Instagram takipçi sayılarına göre Top 10 listesine Tozluyaka ile birlikte; Seversin; Senden Daha Güzel ve Gizli Saklı dizileri de girdi.

Seversin dizisi 218 bin abone ile listede üçüncü sırada bulunuyor. Senden Daha Güzel diziinin beşinci olduğu listede, Gizli Saklı dizisi ise yedincilik elde etti. Tozluyaka ise dokuzuncu sıradan ilk 10 listede bulunuyor.