Ana sayfa Sosyal Medya Şevkat Yerimdar dizisinden 4 yıl sonra Başak Parlak yeniden dizi setlerinde!

Şevkat Yerimdar dizisinden 4 yıl sonra Başak Parlak yeniden dizi setlerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Parlak, en son televizyon ekranında Şevkat Yerimdar isimli Fox TV dizisiyle yer aldı. Özgürcan Çevik ile başrolünde yer aldığı dizinin 44 bölüm sürmesinden sonra oyuncu bir daha dizilerde görünmedi.

30 Mart 2018 tarihinde ekrana veda eden komedi dizisi Şevkat Yerimdar çok beğenilmişti. Başak Parlak da hem yetenekleri hem de güzelliği ile çok konuşuldu. Ancak oyuncu uzun süre dizilere ara verek hayranlarını bir hayli üzmüştü. Şimdi güzel oyuncudan yeni bir dizi haberi var.

Fox TV ekranında bu sezon başlayan Kanunsuz Topraklar isimli dizinin kadrosuna Başak Parlak’ın da katıldığı ortaya çıktı.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, bu sezonun en iddialı yapımlarından birisi olarak gösteriliyordu. Ancak reytinglerin ortalama seviyede gelmesi ve bir türlü de izleyiciden güçlü bir destek alamamak Kanunsuz Topraklar’ı bir hayli zayıflattı.

Dizide hem yönetmen hem de hikaye noktasında değişimler yaşandı. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın yeni oyuncusu olarak Başak Parlak’ı Bahar karakterinde yakında izleyebileceksiniz.

Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik karakteri ile bağlantılı bir rolde yer alacak olan Başak Parlar, 4 yıla yakın bir süre ara verdiği dizi setlerine de yeniden döndü.