Ana sayfa Dizi Fragmanları Seyyar dizisinde karanlık tipler beliriyor!

Seyyar dizisinde karanlık tipler beliriyor!

tarafından ker_def

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’, yeni bölümleriyle Cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, yeni bölümüyle 2 Temmuz Cuma günü puhutv’de…

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği ‘Seyyar’ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor.

4. Bölümde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı: Çiğdem’in avukatı Seda dosya üzerine çalışmaya başlamıştır. İlk işi Tufan’ın ailesiyle tanışmak olacaktır. Bu sırada yavaş yavaş kendine gelen Çiğdem’i hiç beklemediği bir misafir ziyaret eder. Suat’ın söylediği tekinsiz adrese doğru yola çıkan Yasin’in etrafını karanlık tipler çevirir.

Suat Bahar’la şehri terk etme planları yaparken kendini İsmail Dağ’ın arabasında bulur. Beyoğlu sokakları ağlarını örmeye başlamıştır artık. Yasin hiç bilmediği bir gerçeğe doğru yavaşça sürüklenmektedir.

Yapım: Limon Yapım
Yönetmen: Cem Özüduru
Senaryo: Cem Özüduru ve Ozan Ağaç
Oyuncular: Ozan Ağaç (Yasin), Özge Özacar (Çiğdem), Erdem Kaynarca (Suat), Zeynep Coşkun (Seda), Nevzat Yılmaz (İsmail), Eşref Seyitoğlu (Tarık), Nalan Olcayalp (Leman), Onur Alagöz (Rıfat), Emir Ünver (Kudret), İbrahim Şahin (Ali), Semiha Bezek (Bahar), Vurgun Adayalı (Hüseyin), Emirhan Akbaba (Hamit), Yaşar Karakulak (Nedim), Fatih Berk Şahin (Tufan), Burak Altunsoy (Ömer), Serkan Beşiroğlu (Cihan) ve Alperen Aldanmaz (Uğur) gibi önemli isimler yer alıyor.