Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret ve Seyyar ile çok yorulan Özge Özacar yeni dizi için anlaşma yaptı!

Kefaret ve Seyyar ile çok yorulan Özge Özacar yeni dizi için anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özacar yeni dizi öncesi dinlendi şimdi sete çıkma zamanı! Geçen sezon Kefaret isimli Fox TV dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan Özge Özacar, Meltem karakterinde çok iyi bir oyunculuk sergiledi. 2014 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, farklı yapımlarda dikkat çeken rollerde bulundu.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Müge karakteri ile öne çıkan oyuncu, Meryem dizisindeki Naz ile de geniş kitleler tarafından tanındı. Geçen sezon yayınlanan Kefaret ile kariyerinde güçlü bir adım atan oyuncu, ayrıca Seyyar isimli PhuTV projesinde de yer aldı.

Hem Kefaret hem de Seyyar dizileri için aynı dönemde setten sete geçiş yapan yapan oyuncu çok yoğun bir dönem yaşadı. Yılık ilk 6 aylık döneminde çok yorulan ve iki dizide yer almanın da çok zor olduğunu söyleyen Özge Özacar, sonrasında ise dinlenme fırsatı buldu.

Kefaret ve Seyyar ile çok yorulan Özge Özacar yeni dizi için anlaşma yaptı! 7

Şimdi genç ve enerjik oyuncu için yeni dizi zamanı… Yakında sete çıkacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizinin kadrosunda yer alan Özge Özacar, Mehveş isimli karaktere hayat verecek.

Bein Connect platformu için hazırlanan dizi 13 bölüm olarak planlandı. Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Ekin Mert Daymaz, Aybüke Pusat, Serkay Tütüncü gibi önemli isimler kadroda yer alıyor.

4 kadının hayatlarında yaşadıkları önemli olayları ekrana taşıyacak olan dizinin çekimleri için yakında ekip sete çıkacak. Yönetmenliği Altan Dönmez yaparken, senaryo ise Yelda Eroğlu’na ait.