Ana sayfa TV Programları Ebru Karaduman ile sağlıklı ve formda kalmanın sırları PuhuTV’de

Ebru Karaduman ile sağlıklı ve formda kalmanın sırları PuhuTV’de

tarafından ker_def

Eski milli jimnastikçi ve egzersiz uzmanı Ebru Karaduman ile 30 günlük bir yolculuğa hazır mısınız? Evde forma girmek isteyen, sporu seven, bedenini keşfetmeye gönüllü herkes için muhteşem bir değişimin tam zamanı… “Ebru Karaduman ile 30 Günde Formda Kal”, 6 Eylül Pazartesi’den itibaren puhutv’de!

Şile’de bulunan ‘Darlık Barajı Gölü’nün eşsiz atmosferinde gerçekleşen çekimler, 30 günde formda kalmanın kapılarını aralayacak. Spor trendleri ile sağlıklı yaşamın püf noktalarını birleştiren videolarla 30 günde daha fit, daha esnek, daha güçlü bir beden için her şey bu programla ekrana gelecek.

30 Gün boyunca her gün 30 dakikalık yepyeni bir egzersiz seti ile Ebru Karaduman ile sağlıklı ve formda kalmanın sırlarını siz de keşfedin. Eski milli jimnastikçi ve egzersiz uzmanı Ebru Karaduman, puhutv’de başlayacak olan programıyla ilgili olarak çok özel bilgiler verdi.

‘Ebru Karaduman ile Formda Kal’ programını ‘yeni bir macera’ olarak tanımlayan Karaduman; “Doğa… Her detayıyla mükemmel, kusursuz doğa… Yeni çıktığım bu macerada size doğanın ortasından sesleniyorum ve hepinizi bu harika bütünün bir parçası olmaya davet ediyorum… Benim hikayem çocuk yaşta, henüz üç yaşında tanıştığım Jimnastik ile başladı. O gün bugündür hayatım spor. Şimdi sizin de bu muhteşem dünyayı keşfetmenizi istiyorum. Çünkü birlikte yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Enerjimize enerji, gücümüze güç katacağız. Kilo verecek, forma girecek ve hedefinize ulaşacaksınız… En önemlisi bedeniniz ile ruhunuz arasında bir köprü kuracaksınız” dedi.

“Ebru Karaduman ile Formda Kal”, 6 Eylül Pazartesi’den itibaren puhutv’de…