Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar’dan aynı yılda üçüncü farklı dizi!

Özge Özacar’dan aynı yılda üçüncü farklı dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın önemli temsilcilerinden olan Özge Özacar, yer aldığı projelerle tecrübesini artırmaya devam ediyor. Oyuncu, üst üste önemli projelerde yer aldı. 2014 yılından bu yana setlerde izlediğimiz oyuncu, her projede kendini geliştirdi ve etkili performanslar ortaya koydu.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Müge karakteri ile önemli bir çıkış yapan Özge Özacar, Meryem isimli dizideki Naz karakteri ile de akıllarda kalıcı oldu. Sevgili Geçmiş dizisinin 2019 yılında kısa süreli olmasının ardından ise oyuncu üst üste projelerde yer aldı.

Kefaret isimli Fox TV dizisinde Meltem karakteri ile çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, 35 bölüm süren projenin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Seyyar isimli dijital dizide de Çiğdem karakteri ile izlediğimiz oyuncu, ilkbahar aylarında çok yoğun bir temponun içindeydi.

Yaz döneminde dinlenme fırsatı bulan Özge Özacar, yeni dizi anlaşmasını da yaptı. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli yeni dizinin kadın başrollerinden birisi de Özge Özacar olarak belirlendi.

1995 doğumlu olan ve henüz 26 yaşında bulunan Özge Özacar, önemli isimlerle birlikte aynı dizinin kadrosunda yer alarak iyi bir çıkış daha yaptı.

Özge Gürel, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Leyla Lydia Tuğutlu ile birlikte Özge Özacar’ı da 4 kadının hikayesinin anlatılacağı yeni dizide başrolde izleyeceksiniz. Dizinin erkek oyuncularından birisi de Emre Kıvılcım oldu.