Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım hayranlarının heyecanla beklediği TRT1 dizisi gümbür gümbür geliyor!

Kaan Yıldırım hayranlarının heyecanla beklediği TRT1 dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Yıldırım, Hekimoğlu isimli Kanal D dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurmuştu. Özellikle dizinin bazı bölümlerinde Mehmet Ali karakteri bir hayli öne çıkartılmış ve Kaan Yıldırım da yeteneklerini sergileyerek dizi hayranlarını mest etmişti.

Hekimoğlu dizisi 51. bölümü ile final yaptı belki ama yapımın iki önemli ismi yeni sezonda yine aynı dizide buluştu. TRT1 ekranında yayınlanacak olan Mevlana isimli projede Kana Yıldırım ile birlikte Timuçin Esen başrolde yeniden buluştu. Hekimoğlu macerasının bitmesine üzülen izleyiciler, bu ikilinin başarılı bir projeden sonra bir başka önemli yapımda birlikte yer alacak olmasından memnun.

Kaan Yıldırım dizide Devrim Özkan ile partner oldu. İkilinin uyumu ve enerjileri de heyecanla bekleniyor. Yıldırım, dizi için imaj yenileme çalışması da yaptı. Sakalları belirginleşmeye başlayan oyuncunun yeni imajı da yakında tam olarak ortaya çıkmış olacaktır. Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncunun sakallarının iyice uzamakta olduğu da görülüyor.

Kaan Yıldırım hayranlarının heyecanla beklediği TRT1 dizisi gümbür gümbür geliyor! 7

Yeni sezonda Mevlana dizisi TRT1 ekranının en başarılı yapımlarından birisi olması beklenen bir proje.

Sadece 30 bölüm sürecek olan Mevlana için geniş bir prodüksiyon oluşturuldu ve güçlü bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Dizinin çekimlerine yakında başlanması beklenirken, hikayeye yeni isimlerin de katılması sürpriz olmayacaktır. Son olarak Haluk Piyes ve Burak Can da Mevlana dizisinin kadrosunda yer alan iki isim olarak ortaya çıkmıştı. Yeni ismilerin de diziye katılması beklentisi devam ediyor.