Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV bir dizi daha final yapıyor, umutlar tükendi ve karar verildi!

Show TV bir dizi daha final yapıyor, umutlar tükendi ve karar verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Şeref Sözü isimli dizinin 3. bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Ancak reytingler yine çok düşük geldi.2. bölümün reyting sonuçları bir miktar umutlandırmış ve 3. bölüm beklenmeye başlanmıştı. Ancak düşük gelen reytinglerin ardından Çarşamba rekabetinde Şeref Sözü dizisinin pek de yol alamayacağı ortaya çıktı.

Tolgahan Sayışman ve Sude Güler’in başrolünde yer aldığı dizinin 4. bölümde final yaparak ekrana veda edeceğini gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu… Tims&B imzalı proje ne yazık ki, reytinge yenilen birçok dizi gibi derdini anlatamadan ekrana veda ediyor. Şeref Sözü dizisinin final bölümü 4 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Show TV bir dizi daha final yapıyor, umutlar tükendi ve karar verildi! 7

Dikili’nin karşısında bulunan Kalem Adası’nda çekimleri yapılan dizi için büyük bir prodüksiyon ortaya konulmuştu. Ada tamamen dizi setine çevrildi. Ancak izleyici ilgisi beklendiği düzeyde gerçekleşmedi.

Cevdet Mercan’ın yönettiği Eda Tezcan’ın hikayesini yazdığı Şeref Sözü dizisinin vedası, yeni sezonda birbiri ardına gelen vedalara yenisini ekledi…

Dizinin final bölümü ile ilgili fragman da paylaşıldı. İşte finalde yaşanacakların detayı:

Emsal’in Ömer’in bulunması için emir verdiği tanıtımda Yasemin’in bebekle birlikte oldukları yeri ateşe vermesi korku dolu anlara sahne oluyor. Yangını gören Emsal ve İsra dehşete düşerken, “Bebek yangından kurtulabilecek mi?” sorusu akıllara geliyor. Yasemin yaptığı bu hareketle tehlikeli yüzünü bir kez daha gösteriyor.