Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV dizisi adım adım finale giderken, izleyicilerin gözü yaşlı!

Show TV dizisi adım adım finale giderken, izleyicilerin gözü yaşlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de çok iddialı Baba dizinin finali için geri sayıma geçildi! Show TV ekranında 2022 yılına damga vurması beklenirken, reytingleri ile orta sıralarda gezinen Baba dizisinde sona doğru adım adım ilerleniyor. 6 Aralık Salı akşamı dizinin 27. bölümü yayınlandı ve yine ortalamanın altında reytingler elde edildi.

Tolga Sarıtaş hayranları üzgün. Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncuyu ekranda daha fazla göremeyecekleri için de Baba dizisi hayranlarının bir hayli mutsuz olduğu ortada. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Hakan Kurtaş da dizinin en çok etkileyen oyuncularından birisi olarak tarif ediliyor.

Baba dizisinde oyunculuk performanslarını çok başarılı bulan izleyiciler, senaryonun ise ikinci sezonda çok iyi olması beklenirken, tam tersinin gerçekleştiğini ve ilk sezon senaryosunun da gerisinde bir hikaye kurgusu ortaya çıktığını ve bu nedenle de diziye olan ilginin azaldığını düşünüyor.

Senarist Gökhan Horzum’un Çukur dizisindeki güçlü senaryo adımları bu sefer Baba dizisinde beklenildiği gibi olmadı. Salı akşamlarının alternatif dizilerinden olan, yayın gününe damga vurma iddiasını gerçekleştiremeyen Baba, yakında ekrana veda edecek.

Show TV dizisi adım adım finale giderken, izleyicilerin gözü yaşlı! 7

Adım adım finale doğru giden Baba dizisinde 28. yeni bölümü 13 Aralık Salı akşamı izleyebilirsiniz. Dizinin 29. bölümü 20 Aralık Salı akşamı ekrana gelecek. Herhangi bir aksilik olmaz ise de 30. ve final bölümünü 27 Aralık’ta izleyecek olan seyirciler, 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşan bu projeye yılın sonunda veda etmiş olacak.

Baba dizisinin finaline doğru geri sayım başlatılırken, dizi hayranlarının sosyal medyada bu durumdan memnun olmadıklarını gösteren çok sayıda paylaşımını da görebilirsiniz.