Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu hayranları bu pozlara bayılacak!..

Afra Saraçoğlu hayranları bu pozlara bayılacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını adlı diziyle izleyiciyi Cuma akşamları ekrana kitliyor.

Canlandırdığı ‘Seyran’ karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, Vogue Türkiye Dergisi’ne birbirinden çarpıcı pozlar verdi.

Dergiye verdiği pozları instagram hesabında hayranlarıyla da paylaşan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Afra Saraçoğlu hayranları bu pozlara bayılacak!.. 8

Instagram’da 5.6 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun fotoğrafları binlerce hayranından övgü dolu yorum aldı. Bazı hayranları oyuncunun tarzını Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı ‘Ferit’ karakterinin dizideki stiline benzetti.

Afra Saraçoğlu hayranları bu pozlara bayılacak!.. 9

Afra Saraçoğlu’nun beyaz bol kesim gömlek ve pantolonlu fotoğraflarına, “Ferit Korhan stili” şeklinde yorumlar yapıldı. Ömrü kısa süren Öğretmen dizisinde de birlikte rol aldığı Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nu Yalı Çapkını dizisindeki partnerliği izleyici tarafından çok beğeniliyor.

İkili, ‘Feri’t ve ‘Seyran’ olarak yer aldıkları dizideki atışmaları, kavgaları, kimi eğlenceli anlarıyla sosyal medyada binlerce paylaşıma neden oluyorlar. Ferit ve Seyran’ın komik halleri, diziyi izleyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor.