Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV dizisinin final tarihi netleşti!

Show TV dizisinin final tarihi netleşti!

tarafından ker_def

Show TV’de izleyici ile buluşan, Ay Yapım imzalı fırtınalar estiren dizi Şahsiyet’in 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. Tufan’ın bedeninden delil niteliğinde kesin bulgular elde edildiğini öğrenen Agâh büyük bir gerginlik yaşarken Nevra, Reyhan ismini hatırladıktan sonra araştırmalarına devam ediyor. Firuz’un Agâh’ı izlediği tanıtımda heyecan giderek artıyor.

Şahsiyet dizisi Emmy ödüllerinde Haluk Bilginer’e ‘en iyi oyuncu’ ödülünü kazandırdı. Yıllar önce Puhu TV’de yayınlanan dizinin televizyon macerası da büyük ilgi gördü. Cansu Dere’nin de etkileyici oyunculuğu hayranlarını adeta mest etti. Şahsiyet dizisi toplam 12 bölüm olarak çekilmişti. Dizinin 11. bölümü 7 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Sonraki hafta ise final olacak. Şahsiyet dizisi herhangi bir değişiklik olmazsa, 14 Eylül Salı günü son kez ekranda yerini alacak.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaşıyor.

Şahsiyet, yeni bölümüyle 7 Eylül Salı saat 23.15’te Show TV’de!Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaşıyor.

Show TV dizisinin final tarihi netleşti! 8

Şahsiyet, yeni bölümüyle 7 Eylül Salı saat 23.15’te Show TV’de!

ŞAHSİYET’TE NELER OLDU?

Şahsiyet’in bu gece ekrana gelen 10. bölümünde Nevra, kendisine ulaşıp tecavüze uğradığını söyleyen kadını takip etmeye başladı. Onu, Firuz ile görünce şüphelendi. Yıllar önce Kambura’da işlenmiş suçun mağdurunu bulduğunu zanneden Nevra, yanıldığını anladı ancak ipuçlarını takip etmekten vazgeçmedi. Feza Hanım’ı kaçıran Agâh, kendi evinin adresini hatırlayamadığı için Feza’nın evine gitmek zorunda kaldı.

Show TV dizisinin final tarihi netleşti! 9

Evde dans eden Feza Hanım aniden fenalaştı ve Agâh’ın kollarında can verdi. Firuz şüpheleri üzerine çekerken Tolga komiser de davaya kimin müdahale ettiğini öğrenmeye çalıştı. Bölümün dikkat çeken olayı ise Nevra’nın polis merkezinden çıktığı sırada geçmişten bir anı hatırlamasıydı. Çocukken Reyhan diye bir arkadaşının olduğunu hatırlayan Nevra, büyük bir şok yaşadı. Nevra’nın hatırladığı bu isim olayı çözmesine yardımcı olacak mıydı?