Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi ikinci sezona bir eksikle başlayacak!

Gönül Dağı dizisi ikinci sezona bir eksikle başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu çok ilgi çekti. Aradan geçen yaz arasının ardından ekip yeniden çekimlere başladı. Bir süredir devam eden çekimler Eskişehir’de gerçekleştiriliyor.

Gönül Dağı dizisinin ilk 30 bölüm süren birinci sezonuna ilgi çok yoğun oldu. Dizi hayranları her bölümü büyük bir keyifle takip etti. Milyonlarca kişi tarafından izlenen dizi çok iyi reytingler elde ederek TRT1’in en iyi projelerinden birisi oldu.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon başlama tarihi olarak 11 Eylül Cumartesi günü duyuruldu. Yine saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak olan dizi, her cumartesi akşamı artık yeni bölümü ile hayranlarını mest edecek.

Gönül Dağı dizisi ikinci sezona bir eksikle başlayacak! 9

Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş olmayacak. Genç oyuncu geçen sezon sonunda diziden ayrıldı. Sonrasında Cam Tavanlar dizisinde rol alan Utku Ateş’in ismi, ikinci sezon kadrosunda yer almıyor. Oyuncu ilerleyen dönemde hikayeye katılır mı bilinmez, ancak sezon başlangıcında adının kadroda yer almaması hayranlarını çok üzecek. Serdar’ın aşkı Elif karakterinde Zümre Meğreli ise hikayede rolüne devam ediyor.

Gönül Dağı dizisi ikinci sezona bir eksikle başlayacak! 10

Gönül Dağı yeni bölüm çekimlerinde izleyiciler birbirinden ilginç sürprizlerle karşılaşacak. Her bölümde farklı bir karakterin hikayesine odaklanıp olayları onun penceresinden veren Gönül Dağı, yeni sezonda sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıracak hem de yüzlerindeki gülümsemeyi eksik etmeyecek.

Amcaoğullarının girişimcilik maceraları devam edecek… Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya devam edecek. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları her bölümde farklı sürprizlerle izleyenlerle buluşacak.

Gönül Dağı dizisi ikinci sezona bir eksikle başlayacak! 11

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonuna Serkan Kuru da yeni bir karakter ile katıldı…

Dizinin ikinci sezon kadrosunda şu isimler bulunuyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Gönül Dağı, 11 Eylül Cumartesi saat 20.00’de 31. yeni bölümüyle TRT 1’de.