Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV final yerine gün değişikliği ile dizisini kurtarmayı seçti!

Show TV final yerine gün değişikliği ile dizisini kurtarmayı seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonda yeni diziler ekrana gelmeye devam ediyor. Geçen sezon ve yaz döneminde yayınlanan tüm dizileri kaldıran kanal, kendisine yeni bir strateji belirledi.

2021-2022 sezonu için 4 yeni dizi hazırlatan Show TV, henüz bu dizilerdin sadece 2 tanesini yayına aldı. İçimizden Biri ve Yalancı isimli diziler ekran performansına devam ediyor. Her iki dizinin de beklentileri tam olarak karşılayamadığı gözlemleniyor.

Yalancı dizisi Cuma akşamları yayınlanıyor. İçimizden Bir ise ilk 3 bölümü ile Pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak rekabet o kadar sert geçti ki, kanal yönetimi dizinin gününü değiştirmek zorunda kaldı. Teşkilat ve Yargı dizilerinin öne çıktığı pazar akşamları artık İçimizden Biri ekranda olmayacak..

Show TV final yerine gün değişikliği ile dizisini kurtarmayı seçti! 7

Fox TV ve atv benzer durumu pazar akşamı yaşadı ve dizileri için final kararı aldı. Uzak Şehrin Masalı ile İkimizin Sırrı dizileri yakında veda edecek. Ancak Show TV daha yumuşak bir geçişte karar kıldı.

İçimizden Biri isimli yeni dizi artık salı akşamları ekrana gelecek. Özge Yağız ile Bora Akkaş ikilisi için bu yeni bir fırsat anlamı taşıyor.

Tabii ki Salı rekabeti de oldukça sert geçecek. Ada Masalı ve Baht oyunu yaz döneminden gelen yapımlar. Masumlar Apartmanı ikinci sezona başladı. Ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de çok iyi bir çıkış yaptı.

İçimizden Biri dizisini bu ortamda nasıl sonuçlar alacağı dikkatle takip edilecek.