Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin beğenilen Kalp Yarası dizisine yeni karakter geliyor!

atv’nin beğenilen Kalp Yarası dizisine yeni karakter geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası, pazartesi akşamları kendi izleyici kitlesini ekran başına getirmeyi başaran yapımlardan birisi oldu. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısesvin performansları ile göz dolduruyor.

Kalp Yarası, atv’nin yaz döneminde yayınlara başlatarak izleyici sadakati yaratmayı başardığı bir yapım oldu… Bu strateji çok başarılı oldu ve kış döneminde de Kalp Yarası dizisi daha fazla sayıda izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Bu ortamda dizinin hikayesinin gelişmesi için yeni bir karar da alındı.

1985 doğumlu oyuncu Zeynep Köse dizinin yeni oyuncusu oldu… İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan oyuncu, farklı dizilerdeki performansı ile dikkat çeken bir isim.

Hatırla Sevgili dizisinde izlediğimiz ZeynepKöse, Ezel dizisindeki Selma karakteri geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekmişti. Ardından gelen Güllerin Savaşı dizisindeki Yonca karakteri oyuncunun tanınması yönünde önemli bir proje oldu… Burçin karakteri ile de Hayat Şarkısı dizisinde öne çıkan Zeynep Köse, 4 yıldır setlerde yer almayan bir oyuncu…

Kalp Yarası dizisiyle birlikte atv ekranında yer alacak olan Zeynep Köse, 5 bölüm konuk oyuncu olacak. Hemşire Saadet karakteri ile izleyeceğimiz oyuncunun hikayeye katkısı şimdiden merak konusu oldu.