Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV, İçimizden Biri dizisiyle ilgili önemli bir karar aldı!

Show TV, İçimizden Biri dizisiyle ilgili önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, Süreç Film imzalı merakla beklenen dizi “İçimizden Biri” için yayın günü ve yayın tarihi konusunda alınan karar duyuruldu.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek’in yer aldığı “İçimizden Biri” dizisi için geri sayım başladı. Ayrı dünyaların insanları olan Adam ile Havva’nın romantik ve macera dolu aşk hikayesini anlatan İçimizden Biri seyirciyi sımsıcak bir dünyanın içine çekmeye hazırlanıyor.

İrlandalı Adam ile Türk kızı Havva’nın imkanlı kılmaya çalıştıkları aşk hikayesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Show TV’den yeni karar da açıklandı. Dizinin yayın günü olarak Pazar akşamlarına karar verildi. İçimizden Biri dizisi 12 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

İçimizden Biri dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. İşte dizinin tüm kadrosu: Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora, Renan Bilek’e; Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün.

Dizinin genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise başarılı isim Ersoy Güler üstleniyor. Hatırlanacağı üzere Ersoy Güler son iki sezonda Kuzey Yıldızı isimli Show TV’nin sevilen komedi yapımının yönetmeni olarak yer almıştı.