Ana sayfa Dizi Haberleri atv ve Fox TV’den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV’den geldi!

atv ve Fox TV’den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ve Fox TV’den sonra Show TV’den de Teşkilat dizisine çok güçlü rakip geldi! Geçen sezon Pazar akşamları Teşkilat dizisi başlayınca diğer tüm diziler bundan olumsuz etkilenmişti. TRT1’in istihbarat tabanlı dizisinin ilk sezonu çok iyi reytingler getirdi. Milyonlarca izleyici adeta büyülenmiş gibi Pazar akşamları TRT1 ekranına kilitlendi.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin ikinci sezonu da yakında izleyicilerle buluşacak. Teşkilat dizisinin karşısına yeni bir dizi koyma konusunda kanallar geçen sezon cesaret sergileyememişti. Zira pazar dizileri ciddi bir çöküş yaşamış ve Teşkilat da hızlı yükselişi ile tüm izleyicileri kendisine çekmişti.

atv ve Fox TV'den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV'den geldi! 6

Ancak yeni sezonda TRT1 dizisine daha şimdiden 3 güçlü rakip geldi… İlk olarak İkimizin Sırrı isimli diziyi Pazar günleri yayınlayan atv, yaz döneminden itibaren izleyicileri kendisine çekme taktiğine başvurdu.

Aras Aydın ile Leyla Feray ikilisini buluşturan İkimizin Sırrı etkili bir dram hikayesi olarak izleyicilerle buluştu. Yaz döneminde reytingleri beklentilerin altında kalan dizinin Eylül ayı itibari ile yükseliş yaşaması bekleniyor.

atv ve Fox TV'den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV'den geldi! 7

Ardından ise Fox TV’nin atağı geldi… Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisinin 12 Eylül Pazar akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Teşkilat dizisinin karşısına kanallar bir bir yeni yapımlar koyarak reytingden pay alma konusunda ısrarlı olacak gibi duruyor.

atv ve Fox TV'den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV'den geldi! 8

Yeni açıklama ise Show TV’den geldi. Yabancı damat konusuna değinen İçimizden Biri isimli dizinin yayın gününün de Pazar olduğu açıklandı. Özge Yağız ile Bora Akkaş’ı başrolde buluşturan dizi 12 Eylül Pazar akşamı başlıyor…

atv ve Fox TV'den sonra Teşkilat dizisine bir rakip de Show TV'den geldi! 9

İrlandalı Adam ile Türk kızı Havva’nın imkanlı kılmaya çalıştıkları aşk hikayesi büyük bir heyecanla bekleniyor.

Pazar akşamları daha şimdiden 4 önemli dizinin yarış halinde olacağı netleşti. Teşkilat dizisinin bu önemli rakipler karşısında reyting kaybı yaşayıp yaşamayacağı merakla bekleniyor.