Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak!

Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV ekranında önemli diziler yer alacak. Şu anda hiçbir dizisi bulunmayan ve yaz döneminde de son iki dizisine final yaptıran kanaldan büyük bir atak var.

Show TV ekranında 2021-2022 sezonu birbirinden iddialı aksiyon dizileri ile dolu olacak. Bu diziler arasında en önemlilerinden birisi olarak gözüken dönem dizisi Aziz’in ekibi önümüzdeki hafta sete çıkacak. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizide çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Antakya’da bir Fransız askerini öldüren Aziz Payidar’ın dram ve aşk dolu hikayesi milyonları etkileyecek bir aksiyon yapımı olarak öne çıkıyor.

Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak! 10

Show TV’de bir diğer önemli yapım olarak ise Üç Kuruş dizisini görebilirsiniz. Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Nursel Köse, Burak Altay, Civan Canova ve Aslıhan Malbora ile anlaşmalar yapıldı. 3 karakterin etkileyici hikayesi olarak öne çıkan Üç Kuruş dizisinde polis ve mafya arasındaki mücadele ve onların arasına giren seri katili bulacaksınız.

Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak! 11

Ayrıca Show TV’de bir başka aksiyon dizisi olarak Yalancı’yı bulacaksınız. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri bir süredir devam ediyordu. Yalancı dizisinin fragmanları da yayınlandı ve izleyicilerin ilgisi bir hayli yüksek oldu. Yalan üzerine kurulu hayatlar ve gerçeği arama çabalarının yer aldığı, her hikayenin iki yüzünün olduğu gerçeğini ortaya koyacak bir dizi geliyor.

Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak! 12

Aziz, Üç Kuruş ve Yalancı isimli dizilerle aksiyon fırtınası estirecek olan Show TV’de bir de romantizmin ve dramın iç içe olduğu İçimizden Biri isimli diziyi izleyeceksiniz.

İrlandalı Adam ile Havva’nın imkansız aşkını konu alan dizide Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisi başrolde buluştu. Dizinin fragmanları çok ilgi gördü. Bir tarafta İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam, diğer tarafta ise geleneklerine bağlı Müslüman bir ailenin kızı Havva.

Çatışmaların ve aksiyonun eksik olmayacağı bir dizi daha ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Show TV yeni sezonda aksiyon dizilerinin adeta merkezi olacak! 13