Ana sayfa Sosyal Medya Başak Daşman hayranlarına yeni dizi müjdesi geldi!

Başak Daşman hayranlarına yeni dizi müjdesi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Nisan 1981 İstanbul doğumlu olan Başak Daşman, rol aldığı diziler ve sinema filmleri ile güçlü bir kariyer elde etti. 1997 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, en son Akrep dizisinde Berna karakterini canlandırmıştı.

Avrupa Yakası dizisinde Esin, Parmaklıklar Ardında dizisinde Filiz olarak izlediğimiz Başak Daşman, bugüne kadar birçok projede birbirinden farklı karakterlere hayat verdi.

Yeni sezonda Kırmızı Oda dizisinin hikayeleri yine sarsıcı olacak. İlk dönemde etkileyici dram hikayeleri ile milyonlarca izleyiciyi etkileyen tv8 dizisinde çekimler yeniden başladı. İkinci sezonda ünlü isimler yine 5-6 bölümlük hikayelerle Kırmızı Oda’nın gücüne güç katacak.

İlayda Alişan, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Güneş Hayat gibi bir başka ünlü kadın oyuncu daha diziye katılmış oldu. Başak Daşman hayranları yakında oyuncuyu yeni rolüyle ekranda izleyebilir. Daşman’ın İlayda Alişan’ın canlandıracağı karakterin annesi olacağı da gelen bilgiler arasında.