Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Aziz dizisini bekleyenler için büyük şok!

Show TV’de Aziz dizisini bekleyenler için büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Aziz dizisi çok başarılı bir yapım olarak sezonun iddialı dizileri arasında bulunuyor… Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin iki haftadır yeni bölümü yayınlanmıyor.

Yılbaşı olması ve reklam gelirlerinin de Ocak ayının ilk haftalarında düşük olması kanalların yeni bölümlerini yayınlama konusunda isteksiz bırakıyor. Ancak son dönemde bir başka sorun daha dizilerdeki planlamayı çok değiştirdi.

Koronavirüs vakalarının dizi setlerinde çok hızlı bir şekilde yayılması birçok setin durmasına neden oldu. Aziz dizisinde de benzer bir sorun yaşanıyor.

Show TV'de Aziz dizisini bekleyenler için büyük şok! 7

14 Ocak Cuma akşamı 9. yeni bölümünün yayınlanması beklenen dizide Simay Barlas’ın yaşadığı koronavirüs şoku planlamada bir değişikliğe neden olacak mı?

Antakya’da çekimleri yapılan dizide Efnan olarak izlediğimiz Simay Barlas’ın test sonucu pozitif çıktığı için karantinaya alındı. Aziz dizisinin bundan sonraki birkaç haftadaki planını etkileyebilecek bir gelişme olması nedeniyle nasıl bir yöntem izleneceği merak ediliyor.

14 Ocak Cuma günü için fragmanlar paylaşıldı ama bu yeni gelişme sebebiyle Show TV bir yayın planı değişikliği yaparsa şaşırmamak lazım.