Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de Üç Kuruş dizisinin büyük sınavı başlıyor!

Show TV’de Üç Kuruş dizisinin büyük sınavı başlıyor!

tarafından ker_def

İçerde dizisinden sonra Çukur ile benzer bir konsept ortaya koyan Ay Yapım, şimdi de Üç Kuruş dizisiyle izleyici kitlesini yeniden kendisine bağlamak istiyor. Show TV ekranında 1 Kasım Pazartesi yani bu akşam saat 20.00’da başlayacak olan yeni diziden büyük beklenti var.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi polis ile mafya mücadelesi olarak öne çıkacak. Yine bir mahalle ortamı ve yine güçlü karakterler ile dikkat çeken bir dizi izleyeceksiniz. Dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli etkili isimlerden seçildi.

Show TV'de Üç Kuruş dizisinin büyük sınavı başlıyor! 9

Üç Kuruş’un bu akşam ekrana gelecek 1. bölümünde; kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Emniyet güçlerinden ve suç dünyasındaki rakiplerinden aynı anda kaçmaya çalışan Kartal’ın yolu katille kesişir.

Show TV'de Üç Kuruş dizisinin büyük sınavı başlıyor! 10

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Show TV'de Üç Kuruş dizisinin büyük sınavı başlıyor! 11

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

“Üç Kuruş”, ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!