Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de yeni haftada yine üzücü bir dizi finali var!

Show TV’de yeni haftada yine üzücü bir dizi finali var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle uzun bir çabanın sonucunda ilk kez Mart ayının sonlarında buluşan Kırmızı Kamyon dizisi, ilk denemede iyi reyting alamayınca ertelenmişti. Haziran ayında yeniden bu sefer Kahraman Babam ismi ile ekrana gelen dizi yine aynı akıbete uğradı.

Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz üçlüsünün başrolünde yer aldığı Kahraman Babam dizisine ilgi yine düşük kaldı.. Bugüne kadar ilk kez itfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı bir dizi yapıldı. Bu yapım için İtfaiye teşkilatından da önemli bir eğitim desteği alındı… Bu destek sayesinde oyuncular yangına müdahale etme konusunda önemi bir deneyim kazandı.

Dizinin çekimleri uzun bir süredir devam ediyordu ve Mart ayındaki denemeden sonra da ekip işine daha da sıkı sarıldı. Ancak yaz ayları için denenen Kırmızı Kamyon dizisine olan ilgi çok düşük kaldı…

Dizinin şimdiye kadar yayınlanan 7 bölümünde de sonuç değişmeyince ve ilginin artmayacağı da artık anlaşıldığı için Show TV tarafından final kararı verildi.

Show TV'de yeni haftada yine üzücü bir dizi finali var! 7

Kahraman Babam dizisi 8. bölümü ile birlikte 26 Temmuz Pazartesi akşamı ekran ömrünü tamamlıyor. Bir dizi daha kendini tam olarak anlatamadan ve söyleyeceği çok şey varken bitmek durumunda kalıyor… Dizinin hayranları ise bu duruma isyan etmek dışında ellerinden bir şey gelmiyor.

Bir dizi hayranının şu yorumu dikkat çekti: “Yine fakir kız şirket sahibi erkek konseptli bitmek bilmeyen aşk dizileri kazandı; gerçekçi, akıcı senaryolar kaybetti.”

Show TV’nin kış sezonu dizilerinin tamamına final yaptırmasının ardından yaz ekranında önce Cam Tavanlar ardından da Kırmızı Kamyon için final kararlarının alınması çok üzücü oldu. İşte Kahraman Babam’ın final bölümü fragmanı: