Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’den dizi izleyicilerine final ayıbını da gördük!

Show TV’den dizi izleyicilerine final ayıbını da gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV dizi hayranlarını adeta ters köşeye yatırdı. 30. yılını kutlayan kanalın final yapacağı daha önceden netleşen Cam Tavanlar dizisi için geçtiğimiz günlerde yayınladığı fragman yeni bölüm olarak lanse edildi. Ancak dizinin aslında final yapacağı yeni ortaya çıktı.

Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı Cam Tavanlar dizisi için kulislere final kararı önceki hafta düştü. Dizinin 8. bölümde final yapacağı ile ilgili birçok haber yapıldı. Ancak 29 Temmuz perşembe günü yani dizinin 7. bölümünden hemen sonra paylaşılan fragmanda final ifadesine yer verilmedi. Dizinin sanki yeni bölümü yayınlanacak gibi de fragmanda bilgi paylaşıldı.

Cam Tavanlar dizisi hayranları bu gelişme üzerine çok mutlu oldu. Dizinin final yapmayacağı ve bir süre daha devam edeceğine yönelik birçok yorum paylaşıldı. Cam Tavanlar dizisini sevenler bu duruma çok mutlu oldu ve sosyal medyada da geniş bir şekilde yankı buldu. Ancak kanal tarafından gönderilen iki gün sonra gönderilen basın bülteninde dizinin final yapacağı belirtildi. Yani ilk fragmandaki “yeni bölüm” ibaresi birçok dizi hayranına kısa süreli bir mutluluk yaşattı.

8. bölümden yeni yayınlanan fragmanda ise final olarak ifade edildi ve Cam Tavanlar hayranları ikinci kez yıkıldı. Show TV’nin bu adımı dizi hayranlarında hem rahatsızlık yarattı hem de final gerçeğinin saklanmaya çalışılmasının nasıl bir mantık olduğu sorgulandı…

Sonuç, kulislere önceki hafta yansıyan final iddiaları doğru. Cam Tavanlar dizisi 4 Ağustos Çarşamba akşamı son kez ekrandaki yerini alacak.

Birçok dizi hayranını sevindiren finalin daha ileri bir tarihte olabileceği ise 8.bölümden paylaşılan ilk fragmanda final ifadesi yerine “Yeni bölüm” ifadesinin kullanılması nedeniyle oluştu. Bu durum ise izleyicilerde Show TV karşı bir güven sorunu yaratır mı bilinmez ama hatalı bir uygulama olduğu açık.