Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi’nden her şey güzel giderken şok bir olay yaşandı!

Aşkın Tarifi’nden her şey güzel giderken şok bir olay yaşandı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden romantik komedi dizisi Aşkın Tarifi, yeni bölümlerinde yine eğlenceli anları izleyicilerin önüne getiriyor. Fırat ve Naz karakterinin hikayesi ilgi ile takip edilirken, önceki gün Kadir Doğulu’nun bir sözü dikkat çekmişti.

Aslında Aşkın Tarifi dizisinin yaz ayları için planlanmadığını, sezon dizisi olarak hazırlandığını ama erkene çekildiğini anlatan Kadir Doğulu, “Zaten yaz dizisi gibi değil” diyerek de dikkatleri çekmişti. Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam eden dizinin ilk 7 bölümü ekrana geldi. Reytingleri düştüğü için dizinin akıbeti ile ilgili bazı izleyiciler tedirgin olsa da ekipte her şey yolunda. Sette çalışmalar son hızıyla sürüyor ve çok iyi bir ortam oluşturuldu. 2 Ağustos Pazartesi günü de 8. bölüm ekrana gelecek.

Aşkın Tarifi 8. Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı! Fırat, Naz’ın kalbini kazanmışken şok bir olay yaşıyor! Taylan’ın gerçek yüzünü Naz’a gösteren Fırat amacına ulaşmıştır. Naz, kalbinin sesini dinler ve Fırat’a dinlediği kalbinde bir yer verir.

Taylan ise, aldığı ağır darbe karşısında son kozunu oynar ve Fırat’ın asıl amacının ne olduğunu Naz’ın görmesini sağlar. Fırat, her şeyin istediği gibi gittiğini sanmaktadır. Aşık olduğu kadın ile evleneceğini düşündüğü sırada da Naz’dan beklemediği bir darbe yer.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!