Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike!

Show TV’nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezonda 4 etkili dizisi izleyicilerle buluşacak. Bu haftadan itibaren dizilerin bir bir ekranda olması bekleniyor… Kanalın yayına hazır olan ilk dizisi İçimizden Biri olarak görünüyor… Show TV’den yapılan duyuruda dizinin 12 Eylül Pazar günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekranda nasıl bir reyting performansı göstereceği merakla bekleniyor.

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuran bir TRT1 yapımı. Ancak henüz Teşkilat’ın ikinci sezonuyla dönüş tarihi belli olmadı. Ancak Fox TV, yeni dizi Uzak Şehrin Masalı’nın yayın gününü duyurdu. 12 Eylül Pazar günü İçimizden Biri dizisinin rakibi Uzak Şehrin Masalı olacak. İki dizi de ilk bölüm performansları ile çok konuşulacaktır.

Show TV'nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike! 10

Show TV’nin bir başka önemli dizisi Üç Kuruş için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora, Burak Altay, Damla Makar gibi isimler netleşti. Ekin Koç ve Ahmet Fırat Şungar ile de görüşmeler sürüyor. Dizinin Eylül sonunda çekimlerinin başlaması bekleniyor. Show TV’nin Üç Kuruş’u Çukur dizisinin devamı niteliğinde olduğu için pazartesi akşamları yayınlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Show TV'nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike! 11

Kanalın yeni yapımlarından birisi de Yalancı… Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin fragmanları yayınlanıyor. The Liar uyarlaması olarak öne çıkan dizinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak kulislere yansıyan bilgiler Cuma akşamları bu dizinin yayınlanacağına işaret ediyor.

Show TV'nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike! 12

Güldür Güldür Show, dokuzuncu sezonuyla yine ekranda olmaya devam edecek. Programın Cumartesi günleri yayınlanması bekleniyor.

Aziz dizisi için ise Salı, Çarşamba veya Perşembe günleri kalıyor. Bu üç günde de çok etkili diziler ekranda olacak. Show TV bu üç günden hangisini seçerse seçsin Aziz dizisi için çok zorlu bir yarış olacaktır.

Diğer kanallarda yer alan oturmuş dizilere bakıldığı zaman Aziz dizisinin işinin hiç de kolay olmayacağını anlayabilirsiniz.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı Aziz dizisi için çok zorlu bir sezon olacak.

Show TV'nin Aziz dizisini bekleyen büyük tehlike! 13

Salı akşamları Masumlar Apartmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çok güçlü bir konumda…

Çarşamba akşamları Sadakatsiz ile Kuruluş Osman kendi izleyicilerini toplamayı başarıyor.

Perşembe günleri Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova çok iyi sonuçlar aldı. 16 Eylül Perşembe gününden itibaren ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi ekranda fırtına estirmeye geliyor.

Görüldüğü üzere Aziz dizisinin ayakta kalması ve güçlü reytingler elde etmesi hiç kolay olmayacak.