Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Aziz ve Üç Kuruş dışında sürpriz bir dizisi ortaya çıktı!

Show TV’nin Aziz ve Üç Kuruş dışında sürpriz bir dizisi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonlarda etkili dizilerle izleyicileri ekranda tutmayı başaran Show TV, Haziran itibariyle tüm eski yapımlarına final yaptırdı. Yeni bir dönem başlatan kanal yönetiminin seçimleri ise şimdilik pek de iyi sonuçlar vermedi.

Cam Tavanlar ve Kahraman Babam dizisinin ardından İçimizden Biri isimli yapımda ekran ömrünü tamamladı. Şu anda Show TV’nin yayını devam eden tek dizisi Yalancı olarak kaldı… Bu dizinin reytingleri de ne yazık ki iyi gitmiyor…

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisinin başrolündeki Yalancı’dan büyük umutlar besleyen Show TV, AB grubunda iyi bir izleyici kitlesi yapıma destek vermese bu yapımdan da eli boş dönebilirdi. Şimdilik Yalancı AB grubu izleyicisinin ilgisini çektiği için devam ediyor.

Show TV’nin yeni sezon için hazırladığı ve fragmanları ile büyük ilgi çeken Aziz ve Üç Kuruş dizileri de yakında ekrandaki yerini alacak. Henüz her iki dizi için de yayın tarihi açıklanmadı. Ancak kısa bir süre içinde bu iki dizinin başlaması beklentisi var.

Show TV’nin yeni sezon için yeni bir dizisinin daha olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon Alev Alev isimli yapımın yönetmeni olan Ahmet Katıksız, şimdi yeni bir dizi için çalışmalar yürütüyor.

Kara Para Aşk ve Aşk 101 gibi dizilerin de yönetmeni olan Ahmet Katıksız, bu sezon için Oğlum isimli dizinin hazırlıklarını başlattı. Ay Yapım şirketinin projesi olan Oğlum çok iddialı bir hikayeye sahip. Dizinin oyuncu seçimlerine başlandığı ve Show TV’de izleyici ile buluşacağı gelen bilgiler arasında.

İki çocuğun hikayesinin anlatılacağı proje hakkında başka bir detay bulunmuyor.