Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin oyuncu kadrosu yeni katılanlarla çok iyi oldu!

Kaderimin Oyunu dizisinin oyuncu kadrosu yeni katılanlarla çok iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezon için üst üste yeni diziler hazırlanıyor. Bu yapımlardan en önemlilerinden birisi de Kaderimin Oyunu isimli dizi olacak.

Akın Akınözü ve Öykü Karayel ikilisini başrolde buluşturan dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Sarp Apak’ın da başrolünde yer aldığı diziye son dönemde üst üste 4 önemli isim katıldı…

Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi kendisini kanıtlamış isimler dizinin ekibinde yer alacak. NGM Medya tarafından oyuncular ile görüşmeler yapılarak anlaşma sağlandı.

Ardından ise Cemre Melis Çınar’ın dizide Meral karakterini canlandıracağı ortaya çıktı. Bu da Kaderimin Oyunu dizisinin ekibine sürpriz isimlerin katılmaya devam ettiğini gösteriyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin oyuncu kadrosu yeni katılanlarla çok iyi oldu! 7

Dizinin çekimleri başladı ve yönetmen Emre Kabakuşak ekibi ile birlikte yoğun bir çalışma yürütüyor. Dram yapımı olan Kaderimin Oyunu, Star TV’nin yeni reyting kozu olacak.

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken isimlerin bir araya geldiği bir yapım konumuna gelen dizi en çok da Akın Akınözü’nün farklı bir karakter ile ekrana dönecek olması noktasında dikkat çekiyor.

Hercai isimli dizideki Miran karakteri ile kısa sürede ünlenen oyuncu, şimdi çok farklı bir karakter ile önemli bir sınav verecek.

Diziye son katılan Cemre Melis Çınar ise en son Kırmızı Oda dizisinde Süreyya ve ardından da Gönül Dağı dizisinde Fadime karakterleri ile iyi bir çıkış yakaladı.