Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin Baba dizisinde beklenen isyan çıktı!

Show TV’nin Baba dizisinde beklenen isyan çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kadir, babasına Sevil konusunda hakkına girdiğini söylerken Fazilet de Emin’e yaptığının bedelini ödetmek için sert tepki gösteriyor. Emin’in korkusundan sakatlığını saklayan Kübra’nın sağlık durumu giderek kötüleşirken Ahmet konusunda köşeye sıkışan Büşra ise artık yaşadığı zor duruma dayanamıyor ve isyan ediyor. Büşra’dan duyduğu sözlerin ardından Emin’in ne yapacağı merakla bekleniyor.

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanan ve senaryosunun ağır ilerlemesi, ayrıca çok fazla yan karakter olması nedeniyle eleştirilen Baba dizisi, beklendiği gibi çok iyi reytingler de alamıyor. Ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen reytinglerle ortalama bir durumda bulunan dizinin başrolünde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş bulunuyor. İki önemli ismin yer aldığı projenin izleyicilerden beklenenin altında ilgi görmesi de şaşırtıcı oldu.

Dizinin bir önceki bölümünde verdiği kararlarla ailesini korumak isteyen Kadir, Emin’in kendisini dinlemediğini görünce gitmeye karar verdi. Ailesini korumasına rağmen onların Kadir’in yanında olmayışları ise Kadir’e büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Baba oğul arasında ipler koparken Kadir evi terk etti.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman paylaşıldı.