Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Baba dizisinden beklentisi yüksekti ama bir hayal kırıklığı çıktı!

Show TV’nin Baba dizisinden beklentisi yüksekti ama bir hayal kırıklığı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı rekabetinde iki yeni dizinin reytinglerde nasıl sonuçlar alacağını herkes çok merak ediyordu. Show TV ekranında yayınlanan Baba ile Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş kendilerine yer açmak için büyük çaba sergiliyor.

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu Show TV’nin Baba dizisi birçok kişiye göre salı akşamlarının en iyi yapımlarından birisi olabilecek düzeyde bir yapım gibi gözüktü. Çukur dizisinin hikayesini yazan Gökhan Horzum ismi çok iyi bir hikayenin geldiğini anlatıyordu. Ekin Atalar ile Gökhan Horzum ikilisinin senaryo noktasında beklentileri karşılayamadığı bir ortam var. Hikayesi yeterince iyi bulunmayan bir Baba dizisi görüyoruz. Sosyal medyada yapılan yorumlar ‘kadının adı yok’ diyen izleyicilerle dolu ve erkek egemen bir dizi olması da çok eleştiriliyor.  Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen senaryo sıkıntıları yaşayan Baba dizisi, salı rekabetinde tam olarak istediğini alamıyor.

Sadece AB grubunda üçüncülük elde eden ve 5’li reyting oranlarının da üzerine çıkmakta zorlanan yeni dizi için beklentilerin çok daha iyi olduğunu söylemek lazım. Sezona damga vurması ve birincilik koltuğuna yerleşmesi beklenen Show TV dizisi bu anlamda hayal kırıklığı oldu. Özellikle de tüm kişiler kategorisinde dördüncü bölümün ortalama bir reyting ile 9. sırada yer alması kafaları karıştırıyor. AB ve ABC1 gruplarında daha iyi dereceler alan dizi, ne yazık ki en önemli grup olarak gösterilen tüm kişiler kategorisinde sıradan bir yapımın elde edebildiği reytingleri alıyor. Asıl hayal kırıklığı da işte bu oldu.

Show TV'nin Baba dizisinden beklentisi yüksekti ama bir hayal kırıklığı çıktı! 7

Hikayesi sevilmesine rağmen Baba dizisinin salı rekabetinde Destan gibi çok güçlü bir rakibi geride bırakma ihtimali her geçen hafta daha da azalıyor. Ortalama oranlarda elde edilen reytingler hikayeye olan ilginin de beklendiği kadar olmadığı sonucunu gösteriyor.

Baba, sezon sonuna kadar iyi sonuçlar alabilir ve yoluna devam edebilir. Ancak çok baskın bir şekilde yükseliş sergilemez ise ikinci sezonda da devam etme konusu biraz sıkıntıya girebilir.

Tolga Sarıtaş hayranlarının beklentisi daha geniş bir izleyici kitlesini etkilemesi, Destan dizisiyle birincilik yarışı yapması ve salı rekabetinde ilk sıralarda yer almasıydı.

Ancak tüm bunlar ilk 4 bölümün sonunda gerçekleşmedi. Bu da bir hayal kırıklığı yarattı. Tabii ki dizi mevcut izleyici grubu ile de iyi bir durumda gözüküyor. Ancak bu pozisyonun yeterli olmadığını ve daha iyi sonuçlar gelmesi gerektiğini de herkes biliyor. Çünkü dizinin hakkı bu değil, daha da fazlası…

İşte 15 Mart Salı günü yayınlanacak olan Baba dizisi beşinci bölüm fragmanı: