Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

Show TV’nin bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yeni sezonda reyting savaşı kıran kırana devam ederken, bu mücadele zayıf kalanların ipi hiç beklemeden kesiliyor. Başarısız reyting sonuçları sebebiyle final kararı verilen bir dizi daha bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Show TV’nin bu sezon büyük bir heyecanla başlattığı yeni dizisi İçimizden Biri, bu akşam yayınlanacak altıncı bölümüyle final yapıyor. Hristiyan bir genç adamla müslüman bir kadının aşk hikayesinin anlatılıdığı dizi reytinglerden bir türlü istenen sonucu alamayınca son verilmesi kararlaştırılmıştı.

Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın başrolünde yer aldığı eğlenceli dizinin bu akşam son bölümü yayınlanacak. Yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı dizinin geçen hafta yayınlanan beşinci bölümünde Havva’nın bütün hayalleri yıkılmıştı.

Show TV'nin bir dizisi bu akşam ekranlara veda ediyor! 3

Uğruna herkesi karşısına aldığı biricik aşkı Adam yalan söyleyince Havva’nın bütün dünyası başına yıkılmıştı. Bu bölümde ise Adam ile Havva evleniyor. Genç çift evlendikten sonra aileleri tarafından hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaşıyor. Aileleri tarafından evlerinden kovulan Adam ile Havva’yı artık yeni bir mücadele bekliyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler’in üstlendiği İçimizden Biri’nde Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın yanı sıra Mustafa Avkıran, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

İçimizden Biri bu akşam saat 22:30’da final bölümüyle Show TV ekranında.