Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu bitti ancak Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel aşkı son sürat devam ediyor.

Baht Oyunu bitti ancak Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel aşkı son sürat devam ediyor.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin yaz döneminde yayınlamaya başlayan ve yeni sezona da taşıdığı  romantik – komedi dizisi Baht Oyunu geçtiğimiz haftalarda yayınlanan final bölümüyle izleyiciye veda etti.

Baht Oyunu’nda baş rolü paylaşan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisi ekrandaki uyumlarını gerçek hayatlarına da taşıdılar ve sette tanışıp sevgili olan ünlüler kervanına  katıldılar. Çiftin birlikte olması ikilinin hayranlarını da mutlu etti.

Hatta, Baht Oyunu dizisinin final yapmasının ardından hayranları ikiliyi tekrar bir projede birlikte görmek istediklerine dair sosyal medyada da pek çok paylaşımda bulundular.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisi instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımla hayranlarını mest etti. Çift, birlikte deniz kenarında çekilmiş siyah beyaz fotoğraflarını paylaştı.

Baht Oyunu bitti ancak Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel aşkı son sürat devam ediyor. 8

Aytaç ve Baysel çiftinin ayrı ayrı sayfalarına taşıdığı fotoğraflar, hayranlarından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İki ünlü oyuncunun Baht Oyunu dizisindeki partnerlikleri akıllara yazıldı. Fotoğraflar adeta, “Baht Oyunu’ndan geriye Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel uyumu kaldı” dedirtti.

Baht Oyunu bitti ancak Aytaç Şaşmaz Cemre Baysel aşkı son sürat devam ediyor. 9

Hayranları şimdi oyuncuların yeni projelerini merakla bekliyor. Baht Oyunu dizisinin yayından kaldırma kararı ile birlikte Aytaç Şaşmaz’a birçok teklif gelmeye başladığı ve oyuncunun önünde önemli projelerden gelen teklifler olduğu belirtiliyor.

Bu dizi tekliflerinden birisi de BKM tarafından hazırlanan İntibah isimli yapım. Namık Kemal’in aynı isimli eserinden uyarlanan İntibah dizisi için Demet Özdemir’in yanı sıra Aytaç Şaşmaz ile de görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.