Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin dördüncü dizisi de final yolunda ilerliyor!

Show TV’nin dördüncü dizisi de final yolunda ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV bu sezon diziler nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor… Haziran ayı ile birlikte eski tüm dizilerine son veren kanal yönetimi, üst üste yeni diziler ortaya çıkardı.

Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli yapımlar yaz döneminde yayınlandı ve sadece 8’er bölüm devam edebildi. Bu hezimetin ardından kış sezonunda İçimizden Biri dizisi izleyici ile buluştu. Ancak yine düşük reytingler elde edildi ve dizinin 6. bölüm ile finali gerçekleşti…

Show TV’nin yeni sezon için hazırladığı Aziz ve Üç Kuruş isimli yapımlar heyecanla bekleniyor ama, yine büyük beklentiler kurulan Yalancı dizisi git gide final yolunda ilerliyor…

Yalancı dizisinin bir ara AB grubunda iyi olmasına rağmen artık tüm kategorilerde ciddi bir düşüş içinde olduğunu söyleyebiliriz. Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin altıncı bölümü yayınlandı ve gelen reytingler herkesi şoke etti.

Show TV'nin dördüncü dizisi de final yolunda ilerliyor! 7

Özellikle tüm kişiler kategorisinde bir hayli düşük gelen oranlar sonucunda günü 16. sırada bitirmek Show TV adına kabul edilebilecek bir durum değil.

Ayrıca ABC1 grubunda da yine düşük gelen oranlar nedeniyle dizi günü 11. sırada bitirdi.

Geçtiğimiz haftalarda Yalancı dizisi ikincilik elde ettiği AB grubunda da ciddi bir gerileme yaşadı. Bu aslında dizinin final yoluna girmeye başladığını da anlatan bir gelişme oldu…

AB kategorisinde dizi günü beşinci sırada bitirdi ve reytingler de ortalamanın altına düştü. Yani Yalancı dizisi için de Show TV’nin büyük umutları şimdilik gerçekleşmiş değil.

Yalancı, bir süre daha yoluna devam edebilecek bir proje. Ancak Show TV yönetimi yeni bir adım atmas ise dizideki kan kaybının devam edeceği de ortada.