Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni karar çok etkili oldu, reytingde büyük geri dönüş!

Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni karar çok etkili oldu, reytingde büyük geri dönüş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan diziler arasında iyi sonuçlar alan yapımlardan birisi de Aşk Mantık İntikam olarak gözüküyor… Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi yaz döneminde başladı ve kış sezonunda da iyi sonuçlar alıyor…

Dizinin senaristlerinin dram hikayesine çevirmesi nedeniyle düşmeye başlayan reytinglerin bu hafta yeniden yükseliş sergilediğini görüyoruz. 19. bölümü yayınlanan dizide Esra ve Ozan karakterleri üzerinde yaratılan olumsuzluklar, ayrılıklar ve dramın ağır bastığı ortam izleyicileri çok rahatsız etti.

Bir kaç haftadır Aşk Mantık İntikam dizi hayranları bu konuları eleştiriyor ve senaristlerden de geri dönüş yapmalarını istiyordu. Dizinin yeniden romantik komedi havasına bürünmesini isteyenlerin taleplerinin görüldüğü ise 19. bölümde ortaya çıktı. Esra ve Ozan arasında yeniden güzel anlar yaşanmaya başlayınca reytingler de artış sergiledi.

Tüm izleyici kategorilerinde ortalamanın üzerinde reytingler elde edildi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında iyi yükseliş geldi ve dizi günü ikinci olarak tamamladı. AB grubunda ise üçüncülük elde edildi.

Esra ve Ozan ayrılığı ile düşen reytingler, bu iki karakterin yeniden bir araya gelme ihtimali ile birlikte yükselişe geçti. Anlaşılan senaristler izleyicilerden gelen tepkileri dikkate aldı ve düşen reytingleri toparlamak için de hikayede geri vites yaptı…

Aşk Mantık İntikam’ın 29 Ekim Cuma günü yayınlanacak 19. yeni bölümü de renkli geçecek. Arkadaş olmak üzere anlaşan Esra ve Ozan karakterlerinin el sıkışması ve yeniden eski günlere dönme durumu dizinin hayranlarını da tekrar hikayeye çekmeye başladı.