Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin en iddialı programı şamar oğlanına döndü!

Show TV’nin en iddialı programı şamar oğlanına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının planlama sıkıntısının yansıması izleyiciler için hiç de iyi bir deneyim olmuyor… Show TV’de 7 sezon çok ilgi gören, kahkaha attıran Güldür Güldür Show programı konusunda büyük bir kafa karışıklığı yaşanıyor…

Kanal tutmayan dizisi olduğu zaman hemen yerine Güldür Güldür Show’u bir dolgu malzemesi olarak kullanmaya başladı. 8. sezonuyla ekrana geri dönen program, etkili performansların sergilendiği, kahkaha attıran skeçler ve başarılı bir geçmişe sahip.

Ali Sunal’ın moderatörlüğündeki Güldür Güldür Show, 8. yeni sezonuna da büyük heyecan ile başladı. Ancak Show TV’nin kafa karışıklığı programı fazlasıyla olumsuz etkiledi. Normalde Cuma günleri yayınlanacak olan program, önce Ramo dizisi nedeniyle Perşembe gününe çekildi… Sonra Alev Alev dizisi düşünülerek bu sefer Salı akşamına alındı.

Show TV'nin en iddialı programı şamar oğlanına döndü! 15

Salı akşamları başlayan yeni bölümler ilgi gördü ama reytinglerin iyi olmaması da Show TV’yi düşündürüyordu… Şeref Sözü dizisinin final yapması ile birlikte Güldür Güldür Show şimdi de Çarşamba akşamlarına alındı.

Önümüzdeki haftadan itibaren programı Çarşamba akşamları izleyebileceksiniz. Tabii Show TV yine gün değiştirebilir, Güldür Güldür Show’u sevenlerin işi şansa kaldı artık.

İşte yeni gününden ilk görüntüler: