Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin İçimizden Biri dizisi, Yeni Gelin’in damat versiyonu gibi!

Show TV’nin İçimizden Biri dizisi, Yeni Gelin’in damat versiyonu gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizden Biri isimli Show TV dizisi ilk bölümü ile Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Bora Akkaş ile Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Havva ile Adam’ın aşkı ve ailelerinin bu aşka karşı duruşları ilk bölümde izleyicileri bir hayli gülümsetti.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda dizi hayranları ailece izleyebilecekleri ve hoş bir yapıma kavuştukları için mutlu olduklarını belirten yorumlar yaptı. Dizinin ilk bölümünü “muhteşem” olarak nitelendiren bazı izleyiciler, sosyal medyada çok olumlu yorumlarda bulundu.

Bir dizi hayranı, 2 yıl önce yayınlanan Yeni Gelin dizisine atıfta bulunarak şu yorumu yaptı: “Ailecek izledik. Komikti. Ama Yeni Gelin’in damak versiyonu gibi olmuş, çoğu şeyi çok benziyor.”

Show TV'nin İçimizden Biri dizisi, Yeni Gelin'in damat versiyonu gibi! 7

Dizi hakkında olumlu yorumlarda bulunan birçok kişi aynı noktada buluştu. “Tek kelimeyle güzeldi” diye yorum bırakan hayranlar, keyif alarak seyredilecek bir yapım olduğunu belirttiler.

Her sahnesinde güldüklerini ve beklediklerinden çok daha iyi bir dizi ile karşılaştıklarını ifade eden dizi izleyicileri, başrol ikilisini de uyumlu buldu…

Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisi daha ilk bölümden milyonlarca dizi hayranının beğenisini kazandı.

İçimizden Biri dizisi çok olumlu izlenimlerle ilk bölümünü geride bıraktı. Dizinin ikinci yeni bölümü 19 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak. Özellikle de Adam’ın sünnet sahnesi merakla bekleniyor. İşte ikinci bölümden ilk fragman: