Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin iddialı dizisi Yalancı günümüzün çok önemli bir sorununa dikkat çekecek!

Show TV’nin iddialı dizisi Yalancı günümüzün çok önemli bir sorununa dikkat çekecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon yaklaşırken dizilerden de yavaş yavaş sete çıkma haberleri geliyor. Yeni başlayan dizilerin ekipleri ilk kez bir araya gelirken, devam edenlerinki ise yaz tatilinin ardından işine geri dönüyor. Ekibi ilk kez bir araya gelen dizilerden biri de Show TV’nin iddialı yapımı Yalancı.

Yaz sezonunu tutmayan dizilerle biraz talihsiz geçiren Show TV, kış dönemine bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Show TV’nin iddialı dizilerinden biri de, İngiliz yapımı hukuk dizisi The Liar’ın Türkiye uyarlaması Yalancı.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisinde ayrıca Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak, İmer Özgün Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin yer alıyor.

Show TV'nin iddialı dizisi Yalancı günümüzün çok önemli bir sorununa dikkat çekecek! 7

Dizinin ekibi okuma provası için ilk kez bir araya geldi ve çekimler için ilk adımı attı. Büyük umutlarla başlayacak diziye ilginin nasıl olacağı büyük merak konusu.

Yalancı dizisi, son zamanlarda kadınların farklı alanlardaki sorunlarına dikkat çeken dizilerden bir tanesi. Dizi, edebiyat öğretmeni Deniz ve başarılı bir cerrah olan Mehmet Emir’in arasında yaşanan gizemli bir geceye odaklanıyor.

Deniz, Mehmet Emir’le yediği akşam yemeğinin ardından tecavüze uğradığını fark eder. Ancak tecavüze uğradığını hiç kimseye kanıtlayamak. Deniz ve Mehmet Emir, geceyle ilgili çok farklı hikayeler anlatır. Dizinin hikayesi o gece yaşananların arkasındaki gerçeklere odaklanıyor.

Özetle Yalancı ekibi, günümüzde sıkça yaşanan ve gazetelerde okuduğumuz hikayelerin bir benzerini Show TV ekranlarına taşımaya hazırlanıyor.