Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den hayranlarını üzecek çok önemli bir karar!

Hande Erçel’den hayranlarını üzecek çok önemli bir karar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hiç kuşkusuz son dönemin en popüler kadın oyuncularından Hande Erçel. Güneşin Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan, Sen Çal Kapımı ile kariyerini farklı bir noktaya taşıyan Erçel bugün Türkiye’de, hakkında en çok konuşulan kadın oyunculardan biri.

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Kerem Bürsin’le aşkıyla da gündeme gelen Hande Erçel halen Fox TV’deki dizisi için çalışmalarına devam ediyor. Ancak Sen Çal Kapımı dizisi sona yaklaşıyor.

Daha önce 50. bölümde final yapacağı açıklanan ancak iki bölüm daha uzatılan dizinin şimdiye kadar 47 bölümü yayınlandı. Dizi beş hafta sonra, eylül ayında final yapacak ve hayranlarına veda edecek.

Hande Erçel'den hayranlarını üzecek çok önemli bir karar! 7

Sen Çal Kapımı dizisinde geriye sayım sürerken hayranları, dizinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in bir sonraki projesinin ne olacağını merak ediyor. Hayranları merak ededursun ikilinin bir sonraki planı belli oldu.

İddialara göre Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisi sona erdikten sonra yeni bir projede yer almayacak. Onun yerine kariyerini daha da ileriye taşımak için bir süreliğine sevgilisi Kerem Bürsin’le birlikte ABD’ye gidecek.

Erçel ABD’de hem dil eğitimi alacak hem de Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuk eğitimi aldığı oyuncu koçu Lori Lively’den ders alacak. Erçel kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada “Biraz uzaklaşıp kendime yeni beceriler katmak, farklı deneyimler yaşamak, almayı planladığım eğitimlere zaman ayırıp kendimi geliştirmek istiyorum” demişti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin şimdi Sen Çal Kapımı çekimlerinin sona ermesini bekliyor. Çift, çekimler biter bitmez ABD’ye gidecek.