Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Kırmızı Kamyon dizisine Çatı Katı Aşk’ın güzeli katıldı!

Show TV’nin Kırmızı Kamyon dizisine Çatı Katı Aşk’ın güzeli katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2020-2021 sezonunda yeni diziler bir bir başlarken, bazıları ise final yaparak ekranlara veda ediyor. Kanal D ekranında yayınlanan Çatı Katı Aşk da yaz aylarında başlamış ama kış sezonunda fazla dayanamamıştı.

Çatı Katı Aşk dizisinin sevilen oyuncularından Nilay Deniz’e ise yeni bir dizi fırsatı doğdu. Kanal D ekranından Show TV’ye transfer olan güzel oyuncu, artık Kırmızı Kamyon isimli dizinin ekibi ile bir arada olacak. 2020-2021 sezonunda yeni bir yapımda yeni bir rolle ekrana dönecek olan Nilay Deniz, Yonca isimli karakter ile farklı bir imaj çizecek.

Show TV'nin Kırmızı Kamyon dizisine Çatı Katı Aşk'ın güzeli katıldı! 2

İtfaiyecilerin yaşanmış olaylardan esinlenilen kahramanlık öykülerinin anlatılacağı Kırmızı Kamyon dizisinin çekimlerine titizlikle devam ediliyor. Görken Sevindik’in yanı sıra Ushan Çakır’ın da başrolünde yer aldığı dizide, dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay’ın ortaklığında kurulan 10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği yapımda; Aslı Orcan, Deniz Hamzaoğlu, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat ve Melisa Akman gibi isimler de bulunuyor.

Show TV'nin Kırmızı Kamyon dizisine Çatı Katı Aşk'ın güzeli katıldı! 3

‘Kırmızı Kamyon’ için detaylı bir hazırlık sürecinin ardından Ocak ayının ilk haftalarında çekimlere başladı. Çekimlere başlamadan önce itfaiyecilerden uzun süre eğitim alan ve onlarla tatbikatlara giden ekip, izleyenleri dizinin dramatik yapısının yanı sıra aksiyon sahneleriyle de derinden etkileyecek.

İtfaiyecilerin hayatları, aşkları, mutlulukları, kırgınlıkları ve birbirleri arasındaki müthiş bağı konu alan dizinin senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor.