Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Teşkilat ve Barbaros dizilerine ne oldu, neden ekrana gelemediler?

TRT1’in Teşkilat ve Barbaros dizilerine ne oldu, neden ekrana gelemediler?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2021 yılı için heyecanla beklenen iki proje var. Bunlardan birisi Teşkilat isimli dizi, diğeri ise Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı Barbaros dizisi….

Her iki yapım da güçlü bir hikaye ve kadroya sahip. Etkileyici iki yapımın da izleyicilerle Ocak ayı içinde buluşması bekleniyordu. Ancak projeler büyük titizlikle hazırlanıyor. Ayrıca TRT’nin onay süreçlerinin de ne kadar yoğun ve meşakkatli olduğu bilinir. 2020-2021 sezonunda Uyanış Büyük Selçuklu, Tövbeler Olsun, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizileri ile müthiş bir çıkış yakalayan TRT1, iki yeni dizisi gelince ekranda daha çok söz sahibi olacak.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolündeki Barbaros dizisi için dekor, kostüm ve oyuncu belirleme çalışmaları uzun sürdü. Ancak dizi iptal olmadı ve çok güçlü bir şekilde ekrana gelecek ama izleyiciler biraz beklemek durumunda.

TRT1'in Teşkilat ve Barbaros dizilerine ne oldu, neden ekrana gelemediler? 1

Prodüksiyon çok etkileyici olacak ve ekip de her detayın üzerinde titizlikle duruyor. Yakın bir zaman içinde bir tanıtımın da yayınlanabileceği belirtiliyor Barbaros dizisinin çok da uzak olmayan bir zaman içinde başlaması yönünde bir beklenti de var.

Milli İstihbarat Örgütü’nün anlatılacağı Teşkilat isimli dizinin de çalışmaları titizlikle yürütülüyor. Ancak Teşkilat için yakında fragman, afiş ve diziden görüntülerin gelebileceğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ı da iki yıl sonra yeniden bir araya gelecek. İkili daha önce Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizinin başrolünde yer almıştı.

TRT1'in Teşkilat ve Barbaros dizilerine ne oldu, neden ekrana gelemediler? 2

Babil’den sonra Mesut Akusta’yı Mete karakteri ile izleyeceğimiz Teşkilat dizisinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapacak. Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman da rol alıyor.