Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Oğlum dizisinin hikayesi herkesi şoke edecek!

Show TV’nin Oğlum dizisinin hikayesi herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından hazırlıklarına devam edilen Oğlum dizisi yakında Show TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin hikayesi çok dikkat çekecek. Farklı hayatlara sahip olan iki çocuğun hayat hikayesi üzerinden ilerleyecek olan dizi, umut yeşertecek bir proje olarak öne çıktı.

Duygu dolu sahnelerle izleyenleri etkileyecek olan dizinin fragmanları da büyük dikkat çekti. Henüz yayın tarihi açıklanmayan dizinin Şubat ayı içinde başlaması bekleniyor. Dizinin fragmanına yansıyan şu sözler de hikayenin nasıl olacağına işaret ediyor: “En zor bağışladıklarımız çocukken bize yapılanlar olur hep. Ya da bir çocuğa yapılanlar. Çünkü çocuklar savunmasızdır, masumdurlar.”

Bir suç varsa bir de suçlu var demektir. Suçu işleyen eğer bir çocuk ise kimdir suçlu? Suçlu çocuğun olmadığı ama suça sürüklenen çocuklar olduğu mesajını verecek olan Oğlum dizisinin hikayesindeki bu detay izleyenleri çok etkileyecek.

Çocukların yaşadığı bu durumdan herkes mi suçlu? İşte bu soruyu sorduracak olan bir dizi geliyor… Oğlum dizisi bir umut hikayesi olarak izleyicilerle buluşacak ve çok da etkili bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Show TV'nin Oğlum dizisinin hikayesi herkesi şoke edecek! 8

Dizi, çocukların koşulsuz masumiyetini gözler önüne serecek. Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz’ın hikayesini yazdığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler buluştu: “Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar ve Serhat Teoman.”

Diziye son olarak Mutlu Güney’in de avukat karakterini canlandırmak için katıldığı belirtiliyor.

Show TV'nin Oğlum dizisinin hikayesi herkesi şoke edecek! 9

Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği proje, zengin oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle şimdiden merak uyandırıyor.