Ana sayfa Sosyal Medya Burak Tozkoparan, Destan dizisiyle bir ilki gerçekleştirdi ve çok memnun!

Burak Tozkoparan, Destan dizisiyle bir ilki gerçekleştirdi ve çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Destan isimli dizide yer alan önemli karakterlerden birisi de Temur Tegin… Genç oyuncu Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı bu karakter, oyuncunun kariyer gelişimi açısından çok önemli bir rol oldu. 2014 yılında Paramparça isimli dizide Ozan karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Burak Tozkoparan, Kızgın Çiçekler dizisindeki Ali Göktürk karakteriyle de fenomen haline geldi.

TRT1’in sevilen dizisi Tek Yürek’te Cem Saruhan olarak izlediğimiz oyuncu, daha sonra Gençliğim Eyvah ve Menajerimi Ara isimli dizilerde de önemli tecrübeler kazandı. Temur Tegin karakteri ile Destan dizisinin önemli isimlerinden birisi olan Burak Tozkoparan, diziden çok memnun olduğunu söyledi. Batuga’nın diğer ağabeyi, Alpagu Han’dan olma, Ulu Ece’den doğma ortanca Tegin çok iyi bir karakter ve Burak Tozkoparan’a da çok yakıştı.

Oyuncu, “Çok mutluyuz, çok güzel bir ekiple çalışıyoruz. İmkanlarımız çok iyi. Tasarımımız, dekorumuz, kıyafetlerimiz, oyuncu kadromuz, ekibimiz her şeyimiz gerçekten çok güzel. İşini gerçekten çok seven insanlarla birlikte bu işi yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Oyuncu, ilk kez bir dönem dizisinde yer alıyor ve bu nedenle de kariyerinde bir ilki gerçekleştiriyor.

Burak Tozkoparan, Destan dizisiyle bir ilki gerçekleştirdi ve çok memnun! 7

Geniş bir platoda çekimleri süren Destan dizisi reytinglerde de tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde ediyor. atv’nin etkili yapımlarından birisi olan dizi, Burak Tozkoparan’ı da çok memnun etti.

Güzel bir işin çıktığından emin olduğunu belirten oyuncu, “Daha da iyi olacağını garanti edebilirim” diyerek iddialı da konuştu. Destan dizisinde bulunmanın kendi kariyeri açısından çok farklı bir durum olduğunu anlatan genç oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Daha öncesinde dönem dizisinde, değişik bir karakteri canlandırmadım. O yüzden çok heyecanlıyım. Bizim bir hazırlık sürecimiz oldu. Eğitim aldığımız bir süreç oldu. Hem bu dönemin tarihi ile alakalı hem aksiyonla alakalı hem binicilikle alakalı. Çok yoğun bir tempoda çalışma yaptık. O süreçte ekip çok iyi kaynaştı. Ne kadar şanslıyız, ne kadar güzel bir ekibiz. Herkes çok yardımsever, o yüzden çok şanslıyız ve çok mutluyuz.”