Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizi hayranları bir karakterin düştüğü duruma ağlıyor!

Kaderimin Oyunu dizi hayranları bir karakterin düştüğü duruma ağlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor. atv’de Yalnız Kurt dizisinin başlaması ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri de düştü. Bu düşüşün 7. bölümde toparlanması yönünde bir beklenti var.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyenler, Mahir karakterinin düştüğü duruma çok üzülüyor. Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir, dizinin en saf ve temiz ismi olarak izleyicilerin gönlünü kazandı.

Asiye’ye en saf duygularla aşık olan ve onun hayatına hep iyi şeylerle katkı sunan Mahir, izleyicileri de en çok üzen kişi oldu. Bunun nedeni ile Mahir’in hak etmediği bir durumda bulunması. Asiye ile Cemal arasındaki aşkın küllerinden yeniden alevlenmeye başlaması dizi hayranlarını kızdırıyor.

Birçok dizi hayranı Asiye ve Cemal karakterlerinin aşkını bekliyor ama, bazı izleyiciler de Mahir’in bu aşktaki erkek kahraman olması gerektiğini düşünüyor. Sarp Apak’ın büyük bir başarıyla sergilediği Mahir performansı da izleyicilerin bu kadar çok karaktere sahip çıkmasını sağladı.

“Asiye ile Mahir çok mutlu olsun” diye yorum bırakan izleyiciler, Cemal’in aradan çıkmasını istiyor. Asiye’nin Cemal’e hala aşk ile bakması nedeniyle Mahir’in harcanacak kişi olacağını düşünen dizinin sıkı takipçileri, “Mahir salak gibi Asiye’ye aşık oldu. Sonunda kendisi üzülecek” diye yorum yaptı.

Kaderimin Oyunu dizi hayranları bir karakterin düştüğü duruma ağlıyor! 7

Asiye’nin Cemal’e aşk ile baktığı gibi Mahir’e bakmadığını belirten Kaderimin Oyunu izleyicileri, Cemal ile Asiye aşkının alevlenmesi ile birlikte Mahir’in harcanacak bir karakter olmasını istemiyor.

4 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümünden yayınlanan görüntüler de izleyicilerin bu düşüncelerini destekleyen sahnelerle geliyor.