Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TV’nin yayındaki son dizisi de final olacak!

Show TV’nin yayındaki son dizisi de final olacak!

tarafından ker_def

Show TV’de izleyici ile buluşan, Ay Yapım imzalı fırtınalar estiren dizi Şahsiyet’in final bölümü tanıtımı yayınlandı. Agâh’ın sorgulandığı tanıtımda Nevra, içinde anahtar olan ve adres yazan bir kutu alıyor. Nevra ile Agâh’ın karşılaşıp karşılaşmayacağı heyecanla beklenirken aksiyon hız kesmiyor.

Show TV ekranında yaz döneminde başlayan Şahsiyet dizisi şimdiye kadar 11 bölüm sürdü… Toplam 12 bölüm olan dizi, daha önce PuhuTV’de yayınlanmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer de Emmy ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülüne layık bulundu. Şahsiyet dizisinin bitmesi ile birlikte Show TV ekranında geçmişten gelen tüm diziler artık tamamlanmış oluyor.

Show TV'nin yayındaki son dizisi de final olacak! 8

Aziz, Yalancı, Üç Kuruş ve İçimizden Biri isimli dizileri yeni sezon için hazırlayan Show TV, ilk olarak pazar günü İçimizden Biri’yi izleyicilerle buluşturacak ve böylece yeni dönem başlayacak.

Yönetmen koltuğunda Onur Saylak’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet’in başrollerini Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaşıyor.

Şahsiyet, final bölümüyle 14 Eylül Salı saat 23.15’te Show TV’de!

Show TV'nin yayındaki son dizisi de final olacak! 9

ŞAHSİYET’TE NELER OLDU?

Şahsiyet’in bu gece ekrana gelen 11. bölümünde; Reyhan’ı hatırlayan ve geçmişi kurcalamaya başlayan Nevra gerçeklerin peşine düştü. Kumbura’da Tahsin’le görüşerek Reyhan ile ilgili hatırladıklarını sordu ama istediği gerçekleri öğrenemedi. Ancak Nevra, Binnaz’ın kendisine bahsettiği günlük olayıyla gerçeklere bir adım daha yaklaştı. Reyhan hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan Nevra ipuçlarının peşine düşerken Agâh, işlediği cinayetlerle ilgili detayları hatırlamaya başladı.

Ardında iz bırakmadığından emin olduğunda ise yeni cinayetler için kolları sıvadı. Yeniden harekete geçen Agâh bu sefer Tahsin’i öldürdü. Kambura, unuttuğu bir olayla yeniden yüzleşti. Reyhan’ın fotoğrafları Kambura’nın duvarlarında asılıydı. Heyecan dolu final bölümünde tüm gerçekler açığa çıkacak mıydı?