Ana sayfa Sosyal Medya ‘Aşk Mantık İntikam’ın ‘Çağla’sı Melisa Döngel, doğum gününde hayranlarından ne istedi?

‘Aşk Mantık İntikam’ın ‘Çağla’sı Melisa Döngel, doğum gününde hayranlarından ne istedi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ilgiyle izlenen ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Çağla’ karakterini canlandıran Melisa Döngel sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

18 Eylül’de 23 yaşına basacak olan Döngel, instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden doğum günü hediyesi yerine Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışta bulunmalarını istedi.

‘Aşk Mantık İntikam’ın ‘Çağla’sı Melisa Döngel, doğum gününde hayranlarından ne istedi? 7

Melisa Döngel paylaşımına şunları yazdı; “Herkese merhaba. 18 Eylül benim doğum günüm ve yeni yaşımın gelişini bu sene her zamankinden farklı bir şekilde kutlamak istiyorum. Bunun için sizlerden iyilik yapıp birlikte iyileşmek için bana yardım etmenizi istiyorum. @iyilikpaylas platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanya açıp doğum günümü bağışladım. Bana hediye olarak göndereceğiniz bütün destekler sayesinde güldürebileceğimiz çocuklar için; şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.”

2016 yılında rol aldığı ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinde canlandırdığı ‘Sevtap’ karakteri ile tanınan Melisa Döngel kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. ‘Bizim Hikaye’ dizisinde canlandırdığı ‘Deniz Çelik Elibol’ karakterinden sonra, 2020 yılında Fox TV’de ekranlara gelen ‘Sen Çal Kapımı’ da ‘Ceren Başar’ karakteriyle  geniş bir kitle tarafından tanınan Döngel, ‘Aşk Mantık İntikam’daki Çağla karakteriyle de oldukça seviliyor.