Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin yayındaki son dizisi de finale gidiyor

Show TV’nin yayındaki son dizisi de finale gidiyor

tarafından ker_def

Show TV’de izleyici ile buluşan, Ay Yapım imzalı fırtınalar estiren dizi Şahsiyet’in dokuzuncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Agâh’ın Feza’nın yanında olduğu tanıtımda Nevra, işlenen cinayetlerin bir kızın intikamı için işlendiğini söylüyor. Agâh’ın giydiği kedi kostümüne benzer kostümlerle sokakta koşan gençler ise dikkat çekiyor.

Şahsiyet dizisi ilk olarak Puhu TV tarafından yayınlandı ve aradan geçen yılların ardından Show TV izlemeyen izleyiciler için yeniden ekranlara getirdi. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli dizilerine final yaptıran Show TV’nin şu anda ekranda olan tek dizisi de Şahsiyet..

Show TV'nin yayındaki son dizisi de finale gidiyor 7

12 bölüm çekilen Şahsiyet, ünlü oyuncu Haluk Bilginer’e Emmy ödülü kazandırmış ve büyük başarılara imzasını atmış bir yapım.

Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı Şahsiyet dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal.

Şahsiyet dizisinin 9. yeni bölümü 24 Ağustos Salı akşamı saat 23.15’te yayınlanacak. Dizi 12. bölümü ile birlikte Eylül ayında final yapacak.Show TV’nin Eylül ayında yayına alacağı dizilerinin hazırlıkları ve çekimleri devam ediyor.